[ annonse ]
2. desember 2012

Dyrere fra andre norske byer

Skrevet av 

Hvis du ikke reiser fra Oslo blir Norwegian-billetten dyrere. En billett tur/retur Bangkok fra en annen by i Sør-Norge koster 1152 kroner ekstra. Fra Nord-Norge koster det 1336 kroner ekstra.

Selve billettprisen er 526 kroner dyrere (668 dyrere for Nord-Norge) pr vei. I tillegg kommer det en ekstra kostnad for bagasje og mat på 50 kroner hver vei.

En sjekk av prisene til Norwegian på utvalgte datoer fra ulike norske byer viser at det ofte blir dyrere å reise med Norwegian.

[ annonse ]

Reiser du fra Bergen 1. juni med retur 4. juli, koster en billett med Norwegian 6377 kroner når bagasje og mat er inkludert. I tillegg kommer drikke. Reiser du med Finnair er prisen 5919 kroner, KLM/Air China koster 5970 kroner og Austrian 6347 kroner.

Når vi søkte på pris med utreise 3. juli og retur 14. august, var Norwegian hele 1257 kroner dyrere enn China Airways/KLM, og bare 39 kroner billigere enn Austrian. Legg inn verdien/besparelse av gratis drikke på Austrian og dette selskapet kommer billigere ut.

Ser vi på priser fra Tromsø sniker Norwegian seg 221 kroner under Etihad i pris ved utreise 3. juli og retur 14. august.  Men på det andre undersøkte alternativet er Swiss og Austrian henholdsvis 193 og 608 kroner rimeligere.

Priseksemplene viser at stort sett er det lite å spare på å bruke Norwegian med mindre du klarer deg uten bagasje, mat og drikke.

(Thailands Tidende utgave 10/2012 - 1. desember 2012)

 

Lest 1258 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Hus m/tropisk hage til salgs
( / Hus til salgs)

Hus m/tropisk hage til salgs

View Talay 5D – 86 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 5D – 86 kvm

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Interaktive oversikter