[ annonse ]
1. desember 2013

Studie: Stranden er viktigst i Hua Hin

Skrevet av 
[ annonse ]

En thailandsk kvinne i Norge har studert skandinaviske turister i Hua Hin i sin masteroppgave.

En thailandsk kvinne som har bodd i Norge i tre år har tatt en MBA-grad på skandinaviske turister i Hua Hin. 400 personer ble intervjuet, og det kom frem at en ren strand var det viktigste punktet for valget av Hua Hin som feriested. Trygghet og sikkerhet var også viktig.

Punwipa Solberg (29) tok graden i samarbeid med Phetchaburi Rajabhat University. Hun kom til at turistmyndighetene burde fokusere på potensielle forbedringer for turismen. Viktigst her var utvikling av turistattraksjoner i nærheten av byen. De forespurte forventet seg god infrastruktur, og syntes i tillegg at vennligheten blant befolkningen var et stort pluss.

Det gjennomsnittlige intervjuobjekt i prosjektet var en gift person i alderen 51–60 år. Inntektsnivået var høyt, de fleste havnet i kategorien USD 15.000–30.000 (ca. NOK 90.000–180.000) pr måned. De fleste hadde høyere utdanning og var selvstendig næringsdrivende.

Rapportens navn er følgende: «Product Components Affecting Tourism Motivation in Hua Hin Subdistrict: A Case Study Based on Scandinavian Tourists.»

(Thailands Tidende utgave 10/2013 – 1. desember 2013)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)