Oddvar J. Wangberg (t.v.) og Lennart Axen starter klubb. Oddvar J. Wangberg (t.v.) og Lennart Axen starter klubb. Foto: Torbjørn Martinsen
1. desember 2013

Starter sports- og aktivitetsklubb

Skrevet av 

En nordmann og en svenske har gått sammen om å få til en skandinavisk klubb i Pattaya.

 

Oddvar J. Wangberg er pensjonert journalist og bor størstedelen av året i Pattaya. Han er initiativtaker til dette prosjektet sammen med Lennart Axen, som driver Hotel Scandalic i Soi Skaw Beach. Sportsklubben skal hete Scandalic Sport- og Aktivitetsklubb. Samlingsstedet er lagt til Center Condo i South Pattaya Road. I andre etasje i leilighetsbygget ligger det et sted som kalles «The Pool». Der finnes det svømmebasseng og treningsstudio, bar og restaurant.

 

Legger vekt på det sosiale

– Vi legger vekt på hyggelig og sosialt samvær og et meningsfylt liv, sier Wangberg. – Folk må vise respekt for hverandre for å kunne delta her, sier han. Wangberg legger til at medlemmene vil via årsmøte sammen utvikle og iverksette statutter. Det vil være kontortid fra 15 til 17 mandager og fredager. Interesserte oppfordres til å kontakte Wangberg via e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Han sier at klubbinformasjon vil bli sendt ut på e-post, så de som ikke bruker e-post vil ha et handikapp i denne klubben. Klubbkontingenten er satt til 500 baht pr år fra og med 2014.

 

Bordtennis, golf etc.

[ annonse ]

Fra starten av er følgende aktiviteter planlagt: Svømming, bordtennis, dart, håndbak og golf. De fire førstnevnte vil skje på The Pool. Golfturene går fra Scandalic, som har arrangert slike utflukter i mange år.

Andre aktiviteter som vurderes er øl- og vinkjennerkurs, fisketurer og båtturer.

Treningsstudioet på Center Condo er åpent daglig fra 9 til 20. Aktivitetsklubben vil ha sine faste treningstider. Wangberg lokker også med en badstue tilknyttet fasilitetene.

 

Får rabatter

– Det er Hotel Scandalic som har oppnådd rabatter både på treningsstudioet og på ulike golfbaner, og medlemmene i klubben vil nyte godt av disse, sier Wangberg.

Wangberg sier at han har møtt mange – både pensjonister og andre – som ønsker å treffe nye mennesker her, og en slik klubb kan være en god mulighet.

(Thailands Tidende utgave 10/2013 – 1. desember 2013)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge