1. april 2014

Emirates bekrefter rute fra Oslo

Skrevet av 

Thailands Tidende har tidligere varslet at Emirates, hjemmehørende i det arabiske emiratet Dubai, vil begynne flyvninger fra Oslo. Det er nå bekreftet at ruten mellom Oslo og Dubai vil starte 2. september.

Flyet som skal brukes er en Boeing 777-300ER med plass til 360 passasjerer. Setene vil bli fordelt med åtte på First Class, 42 på Business Class og 310 seter på økonomiklasse. Emirates blir derved det første selskapet som kan tilby First Class fra Oslo til Bangkok.

Det er ennå ikke klart når selskapet vil starte salget av billetter. Da vi sjekket var billetter direkte fra Oslo fortsatt ikke tilgjengelige på flyselskapets nettsider eller via andre nettsteder. Alle tilbud som kom opp var med KLM til Amsterdam og Emirates derfra. Disse billettene var ikke konkurransedyktige i pris.

Emirates har tidligere etablert forbindelse til Dubai fra både København og Stockholm. Begge steder opererer de i lange perioder med svært konkurransedyktige priser. Det er grunn til å tro at det i oktober vil bli tilgjengelig priser til godt under 5000 kroner.

Flyet fra Oslo vil ha avgang hver dag klokken 13.55. Vi anslår flytiden til Dubai til drøyt seks timer, og ankomst der blir ca. 23.10. Forbindelse videre til Bangkok er klokken 03.05 og 03.40.

Flyet fra Dubai til Oslo får avgang 07.00. Det er hele tre avganger fra Bangkok som gir forholdsvis kort ventetid i Dubai. De går henholdsvis klokken 01.35, 02.25 og 02.40.

Med Emirates som konkurrent på flyvninger til Thailand vil priskonkurransen øke ytterligere. Ruten øker antallet seter ut av Gardermoen med hele 2520 i uken, noe som utgjør hele 131 000 seter per år. Det betyr også økt fraktkapasitet til og fra Oslo.

Emirates har for øvrig også forbindelse fra Dubai til Phuket.

[ annonse ]

(Thailands Tidende utgave 4/2014 – 1. april 2014)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge