1. juli 2014

Forvirring om mat på Suvarnabhumi

Skrevet av 

Er flyavgangen din forsinket får du gjerne en matkupong som plaster på såret. Men selv om restauranter skilter med at de tar kuponger, må du likevel spørre først. Ellers risikerer du å måtte punge ut.

 

De fleste spisesteder på Suvarnabhumi har et skilt som forteller at de tar i mot slike matkuponger – Flight Delay Vouchers som de kalles.

Nylig skulle vi fly med Turkish Airlines. Avgangen var litt over to timer forsinket, og det ble delt ut matkuponger i innsjekkingsskranken. 300 baht er ikke mye på en flyplass, men det kan gi en kopp kaffe med en liten kake, eller en cognac til kaffen om du betaler litt av prisen for kaffen.

Vi bestemte oss imidlertid for restauranten Mango Tree, som hadde en stort skilt ved inngangen hvor det tydelig sto at de aksepterte Flight Delay Vouches. 300 baht var nok til en and i tamarindsaus uten drikkevarer.

Da tiden kom for å betale rakte vi frem kupongen. Servitrisen så rart på oss, smilte og sa, – Vi tar ikke i mot den kupongen.

– Men skiltet utenfor restauranten…, prøvde vi oss med.

– Ikke den, svarte damen mens hun pekte på noen små symboler på kupongen som ved nærmere inspeksjon viste seg å være logoer til diverse spisesteder.

[ annonse ]

Vi betalte og gikk. På vei ut la vi merke til at det var akkurat samme skiltet ved alle spisesteder, inkludert Burger King, et av stedene vi angivelig kunne ha brukt kupongen.

Så rådet til reisesende må bli å bringe med seg en lupe og studere matkupongen nøye før du velger restaurant.

(Thailands Tidende utgave 5/2014 – 1. juli 2014)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge