annonse:
1. juli 2014

Forvirring om mat på Suvarnabhumi

Skrevet av 

Er flyavgangen din forsinket får du gjerne en matkupong som plaster på såret. Men selv om restauranter skilter med at de tar kuponger, må du likevel spørre først. Ellers risikerer du å måtte punge ut.

 

De fleste spisesteder på Suvarnabhumi har et skilt som forteller at de tar i mot slike matkuponger – Flight Delay Vouchers som de kalles.

Nylig skulle vi fly med Turkish Airlines. Avgangen var litt over to timer forsinket, og det ble delt ut matkuponger i innsjekkingsskranken. 300 baht er ikke mye på en flyplass, men det kan gi en kopp kaffe med en liten kake, eller en cognac til kaffen om du betaler litt av prisen for kaffen.

Vi bestemte oss imidlertid for restauranten Mango Tree, som hadde en stort skilt ved inngangen hvor det tydelig sto at de aksepterte Flight Delay Vouches. 300 baht var nok til en and i tamarindsaus uten drikkevarer.

Da tiden kom for å betale rakte vi frem kupongen. Servitrisen så rart på oss, smilte og sa, – Vi tar ikke i mot den kupongen.

– Men skiltet utenfor restauranten…, prøvde vi oss med.

– Ikke den, svarte damen mens hun pekte på noen små symboler på kupongen som ved nærmere inspeksjon viste seg å være logoer til diverse spisesteder.

Vi betalte og gikk. På vei ut la vi merke til at det var akkurat samme skiltet ved alle spisesteder, inkludert Burger King, et av stedene vi angivelig kunne ha brukt kupongen.

Så rådet til reisesende må bli å bringe med seg en lupe og studere matkupongen nøye før du velger restaurant.

(Thailands Tidende utgave 5/2014 – 1. juli 2014)

 

Lest 1137 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien

Penthouse Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Penthouse Nordic Terrace