2. august 2014

Utbygger tar en pause grunnet høye landpriser

Skrevet av 

Utbyggeren Raimon Land har hatt høy aktivitet i Pattaya det siste tiåret. To av prosjektene ligger på Wongamat Beach i Naklua rett nord for Pattaya. Nå sier de imidlertid stopp, ifølge leder for forretningsutvikling Simon De Ville. Han uttaler til Pattaya Daily News at prisene på land nå ligger på ca. 100 millioner baht pr rai i området. Dette er en dobling på de siste syv årene. Han sier at firmaet nå vil observere markedet fremover og ikke starte nye prosjekter. Han sier at Raimon Land ikke er den eneste utbyggeren som nå er skeptisk til å starte nye prosjekter i området.

I samme artikkel står det at prisene på et annet populært område for kondominier, Pratamnak mellom Jomtien og Pattaya, ligger på ca. 50 millioner baht pr rai.

I forrige utgave at Thailands Tidende rapporterte vi at en tomt i Pattaya sentrum nettopp ble solgt for 120 millioner baht pr rai.

[ annonse ]

Etterspørselen etter leiligheter i Pattaya har vært om lag halvparten av normalt hittil i år, ifølge Colliers International. De sier at årsaken er den politiske situasjonen og at de regner med at etterspørselen raskt vil komme tilbake på fjorårets nivå. (dae)

(Thailands Tidende utgave 6/2014 – 1. august 2014)

 

Lest 676 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla

Raskt salg Koh Samui
( / Land til salgs)

Raskt salg Koh Samui

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Interaktive oversikter