2. august 2014

Nå skal mafiaen vekk – først Phuket, så Pattaya

Skrevet av 

Pressen har rapportert om militærjuntaens arbeid i Phuket, hvor de har gått til angrep på den lokale mafiaen. Næringslivet på den populære ferieøya er godt i lomma på en håndfull lokale familier og politikere. Vi har i årevis lest historier om hvordan politiet nå endelig skal rydde opp i mafiatilstander blant restauranter som okkuperer strandlinjen og en taxivirksomhet som er ute av kontroll, men nå kan det se ut som om det faktisk skjer noe. 15 ulike strandområder er ifølge lokalpressen ryddet for næringsdrivende, og drosjesjåfører skal tvinges til å begynne å bruke taksameter. Prisforslaget er det dobbelte av Bangkok, men det er uansett bedre enn dagens situasjon.

Nå kommer ifølge nyhetsbyrået NNT samme prosessen til Pattaya. Alle næringsdrivende som okkuperer statens land i strandsonen skal vekk. De som har lovlige leieavtaler for drift av strandstoler får fortsette. Likeledes skal det føres kontroll med bahtbussenes drift. Det skal slås ned på ulovlig parkering og bruk av offentlig vei til arrangementer.

I følge Pattaya Mail er juntaens representanter oppmerksomme på at trafikken på Beach Road stopper opp med en gang noen arrangerer en festival eller annet langs vegen. (dae)

[ annonse ]

(Thailands Tidende utgave 6/2014 – 1. august 2014)

 

Lest 2393 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla

Raskt salg Koh Samui
( / Land til salgs)

Raskt salg Koh Samui

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Interaktive oversikter