2. august 2014

Nå skal mafiaen vekk – først Phuket, så Pattaya

Skrevet av 

Pressen har rapportert om militærjuntaens arbeid i Phuket, hvor de har gått til angrep på den lokale mafiaen. Næringslivet på den populære ferieøya er godt i lomma på en håndfull lokale familier og politikere. Vi har i årevis lest historier om hvordan politiet nå endelig skal rydde opp i mafiatilstander blant restauranter som okkuperer strandlinjen og en taxivirksomhet som er ute av kontroll, men nå kan det se ut som om det faktisk skjer noe. 15 ulike strandområder er ifølge lokalpressen ryddet for næringsdrivende, og drosjesjåfører skal tvinges til å begynne å bruke taksameter. Prisforslaget er det dobbelte av Bangkok, men det er uansett bedre enn dagens situasjon.

Nå kommer ifølge nyhetsbyrået NNT samme prosessen til Pattaya. Alle næringsdrivende som okkuperer statens land i strandsonen skal vekk. De som har lovlige leieavtaler for drift av strandstoler får fortsette. Likeledes skal det føres kontroll med bahtbussenes drift. Det skal slås ned på ulovlig parkering og bruk av offentlig vei til arrangementer.

I følge Pattaya Mail er juntaens representanter oppmerksomme på at trafikken på Beach Road stopper opp med en gang noen arrangerer en festival eller annet langs vegen. (dae)

(Thailands Tidende utgave 6/2014 – 1. august 2014)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge