2. august 2014

Leserinnlegg: Vi kvinner er ikke misunnelig på dere!

Skrevet av 

«Vi har som regel kjekke menn eller stortrives alene»

 

Jeg skulle ønske dere kunne lage noen reportasjer om utenlandske kvinner i Thailand. Selv har jeg mange bekjente fra f.eks. Canada, Frankrike og USA som bor i Thailand og driver med mye interessant.

Historier om slitne menn med singha-singlet som åpner bar i Pattaya og hater hvite kvinner, er vel ganske utdatert etter hvert.

Jeg syns det er viktig å få bort det furie-bildet mange hvite menn i Thailand gir hvite kvinner. Det er kanskje sant for noen, men majoriteten av hvite kvinner går ikke rundt og tenker på hva disse mennene gjør. Selv om mange av mennene er veldig opptatt av oss og hva vi tenker, virker det som. Vi kvinner elsker også Thailand. Jeg planlegger selv å kunne bo der store deler av året når jeg blir såpass gammel at jeg kan søke om non-immigrant visum. Da hadde det vært greit å få inspirasjon ved å lese litt om hva andre utenlandske kvinner gjør der, hva slags liv de lever og historiene bak.

Ingen av de kvinnene jeg kjenner som er bosatt i Thailand bryr seg med hvite menn der. Vi er absolutt ikke misunnelige eller sjalu på dere eller thaidamene dere er sammen med og bruker ikke tid på å være negative mot dere. Jeg nevner det fordi det virker som om mange norske menn tror det, men jeg kan berolige med at det ikke er sånn. Vi har som regel kjekke menn eller stortrives alene, er fornøyde med livet og har andre ting å bruke tiden på enn å være negativ.

Jeg underskriver med pseudonym, for jeg har opplevd at menn går i forsvar når det blir snakk om oss norske kvinner eller at vi ytrer oss om Thailand. Jeg ønsker ikke å få en masse hatmail på grunn av dette.

Her er et par websider for kvinner i Thailand: Milkblitzstreetbomb.com og Chicky.net. Førstnevnte er om en dame som driver med Muey Thai-boksing.

[ annonse ]

«Norsk kvinne»

(Thailands Tidende utgave 6/2014 – 1. august 2014)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge