1. desember 2014

På kickboksingtur til Phuket

Skrevet av 

På Skogn Folkehøgskole i Levanger har de en studieretning som heter Kickboxing Thailand. Et av trekkplastrene er at elevene får en studietur til Tiger Muay Thai Camp i Phuket i løpet av året. Studieretningen har eksistert i fem år, og Helgeland Arbeiderblad har intervjuet tre av årets elever samt lektor Vidar Moe fra Brønnøysund, som er mannen som startet denne linja. 

– Vi har tilbud både for dem som er aktive fightere, men også for dem som er relativt ferske i sporten, sier Moe. – Det som er viktig at man er glad i å trene, for her er det mye trening og fysiske utfordringer, forteller han. 

27. oktober reiste gjengen på sitt to ukers lange opphold i Phuket. Kampsportene som trenes der er Muay Thai, Muay Boran, vestlig boksing, MMA og brasiliansk jiu-jitsu. Det ble også tid til elefantsafari og snorkling for elevene.

Det er for øvrig kickboksingklubber både i Levanger, Stjørdal og Verdal, så sparringpartnere mangler det ikke for de elevene som velger denne linja på Skogn.

Elevene som studerer på Skogn må skrive en kontrakt før de blir tatt opp. Der står det at de forplikter seg til å ta avstand fra voldelige handlinger, dopingbruk og ulovlige rusmidler. (dae)

(Thailands Tidende utgave 10/2014 – 1. desember 2014)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge