1. januar 2015

Profesjonell klubbstarter runder 70

Skrevet av 

Scandalic Pool Club er foreløpig siste klubb Oddvar Julian Wangberg har vært med å starte. Skandinaver møter trofast opp hver mandag.

 

Oddvar Julian Wangberg fylte 70 år på selveste julaften. Han har vært å finne som reporter i Thailands Tidende helt siden starten i 2008. Ut over dette har han god tid til å reise og utforske både Thailand og nabolandene. I tillegg fortsetter han med sin mangeårige hobby – å starte klubber. For et drøyt år siden var han med å starte «Scandalic Sport- og Aktivitetsklubb», som nå er blitt omdøpt til «Scandalic Pool Club».

– Hvor mange klubber har du vært engasjert i?

– Det har jeg ikke et riktig tall på, men det begynner vel å nærme seg 30, svarer Wangberg. Han har blant annet vært aktiv innen håndbak og hjemmebrygging av øl, noe norsk presse har omtalt ved flere anledninger.

 

60 medlemmer

Wangberg forteller om aktivitetsklubben som holder til på Center Condo sentralt ved South Road i Pattaya:

[ annonse ]

– Vi er en fritidsklubb for «voksen ungdom». Pr i dag er vi cirka 60 medlemmer, men alle møter ikke opp samtidig siden ikke alle er fastboende.

Wangberg forteller at de pleier å møtes hver mandag kl. 16. En gjennomsnittlig mandag dukker det opp ca. 10-15  personer. 

– Vi inntar et måltid mat sammen som vi får kjøpt for halv pris. Etter en velsmakende middag eller rekemåltid starter vi møtet.

 

Tar opp mange temaer

Wangberg forteller om aktivitetsnivået: – Etter måltidet tar vi opp

diverse temaer som ulike medlemmene står ansvarlig for.

Wangberg fortsetter: – Vi har tatt opp for eksempel «Det kommunistiske Cuba», «Lær å spille Bridge», «Å bo i Spania», «Å bo i Tyrkia», «Å reise til Filippinene», «Det svenske valget» og mye mer.

Klubben har et lite bibliotek med norske, svenske og engelske bøker som medlemmene kan benytte fritt som de ønsker. 

– Navneendringen skjedde på årsfesten, forteller Wangberg. – Vi må ikke glemme at det gjerne er eldre mennesker vi snakker om her, slik at sport ofte er lagt på hylla for mange år siden. Men det blir en liten tur i svømmebassenget samt noen runder bordtennis når vi møtes.

En gjeng fra klubben var i Vietnam i desember. I januar skal de starte på kurs for å lære thai. Ellers vanker det også båtturer på medlemmene.

(© Thailands Tidende. Utgave 1/2015 – 1. januar 2015)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge