1. januar 2015

Profesjonell klubbstarter runder 70

Skrevet av 

Scandalic Pool Club er foreløpig siste klubb Oddvar Julian Wangberg har vært med å starte. Skandinaver møter trofast opp hver mandag.

 

Oddvar Julian Wangberg fylte 70 år på selveste julaften. Han har vært å finne som reporter i Thailands Tidende helt siden starten i 2008. Ut over dette har han god tid til å reise og utforske både Thailand og nabolandene. I tillegg fortsetter han med sin mangeårige hobby – å starte klubber. For et drøyt år siden var han med å starte «Scandalic Sport- og Aktivitetsklubb», som nå er blitt omdøpt til «Scandalic Pool Club».

– Hvor mange klubber har du vært engasjert i?

– Det har jeg ikke et riktig tall på, men det begynner vel å nærme seg 30, svarer Wangberg. Han har blant annet vært aktiv innen håndbak og hjemmebrygging av øl, noe norsk presse har omtalt ved flere anledninger.

 

60 medlemmer

[ annonse ]

Wangberg forteller om aktivitetsklubben som holder til på Center Condo sentralt ved South Road i Pattaya:

– Vi er en fritidsklubb for «voksen ungdom». Pr i dag er vi cirka 60 medlemmer, men alle møter ikke opp samtidig siden ikke alle er fastboende.

Wangberg forteller at de pleier å møtes hver mandag kl. 16. En gjennomsnittlig mandag dukker det opp ca. 10-15  personer. 

– Vi inntar et måltid mat sammen som vi får kjøpt for halv pris. Etter en velsmakende middag eller rekemåltid starter vi møtet.

 

Tar opp mange temaer

Wangberg forteller om aktivitetsnivået: – Etter måltidet tar vi opp

diverse temaer som ulike medlemmene står ansvarlig for.

Wangberg fortsetter: – Vi har tatt opp for eksempel «Det kommunistiske Cuba», «Lær å spille Bridge», «Å bo i Spania», «Å bo i Tyrkia», «Å reise til Filippinene», «Det svenske valget» og mye mer.

Klubben har et lite bibliotek med norske, svenske og engelske bøker som medlemmene kan benytte fritt som de ønsker. 

– Navneendringen skjedde på årsfesten, forteller Wangberg. – Vi må ikke glemme at det gjerne er eldre mennesker vi snakker om her, slik at sport ofte er lagt på hylla for mange år siden. Men det blir en liten tur i svømmebassenget samt noen runder bordtennis når vi møtes.

En gjeng fra klubben var i Vietnam i desember. I januar skal de starte på kurs for å lære thai. Ellers vanker det også båtturer på medlemmene.

(© Thailands Tidende. Utgave 1/2015 – 1. januar 2015)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge