[ annonse ]
1. februar 2015

Schibsted ga råd til førstegangsreisende

Skrevet av 
[ annonse ]

I første halvdel av januar fikk Thailand mye god omtale i fire av Norges største aviser. De Schibsted-eide avisene Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen trykte alle en reportasje med tittelen «Thailand for begynnere», hvor nybegynnere kunne lese om hvordan de skulle sikre en vellykket første ferie i Thailand. 

Best PR fikk Krabi. Redaktør Helge Baardseth i magasinet Vagabond uttalte at det var her man fant de vakreste strendene, rolige forhold og feriemuligheter i alle prisklasser. Han anbefalte også Krabi for småbarnsforeldre.

Lege Synne Sandbu uttalte at småbarn ofte blir rammet av mage- og tarmsykdommer på ferie, og man bør ikke nøle med å ta barnet til lege dersom diaré eller oppkast vedvarer.

Lena Petersson hos Star Tour sa: – Thailenderne er meget glade i barn, så det er deilig å være i Thailand som småbarnsforeldre.

Ole Andreas Skjønhals hos Orkidéekspressen ble også intervjuet. Han sa: – Om sommeren er det regntid, men dette gjelder slett ikke alle steder i landet. Plasser som Koh Samui og Khanom sør i Thailand-gulfen er for eksempel ypperlige reisemål også om sommeren. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 2/2015 – 1. februar 2015)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)