1. mars 2015

Lederartikkel: Sexkjøplov og websider

Skrevet av 

I denne utgaven har vi sjekket nærmere Norges største nettsted for kjøp og salg av seksuelle tjenester – Realescort.eu. Ca. 700 kvinner tilbyr sine tjenester der. Mange av dem er omreisende og oppholder seg noen få dager i en by før de reiser videre.

 

En av årsakene til at vi sjekket dette nettstedet, var at vi hadde hørt rykter om at thaier utgjorde en større brorpart av denne industrien. Dette viser seg ikke å stemme. Thaiene utgjør ca. ti prosent.

 

Thailands Tidende omtalte sexkjøploven i vår aller første utgave i 2008. Loven trådde i kraft 1. januar 2009. Vi var temmelig sikre på at denne tåpelige loven skulle forsvinne fra lovbøkene etter at Norge fikk en blåere regjering, men det ser ikke slik ut. Etter det vi leser, ble det gjort en undersøkelse i fjor sommer som viste at loven hadde hatt en «positiv effekt». Derfor vil ikke Høyre og Frp ta kampen opp med Krf om dette

 

Det er slike ting som skjer når man har svake politikere som vet å snu kappen etter vinden. Hvorfor i all verden skal en stat bry seg med at to voksne mennesker inngår en avtale seg imellom så lenge det ikke skader andre? Har virkelig ikke politikere bedre ting å drive med enn å plage folk på denne måten?

Dag A. Ekeberg

[ annonse ]


Dag A. Ekeberg, redaktør

 

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2015 – 1. mars 2015)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge