1. mars 2015

Lederartikkel: Sexkjøplov og websider

Skrevet av 

I denne utgaven har vi sjekket nærmere Norges største nettsted for kjøp og salg av seksuelle tjenester – Realescort.eu. Ca. 700 kvinner tilbyr sine tjenester der. Mange av dem er omreisende og oppholder seg noen få dager i en by før de reiser videre.

 

En av årsakene til at vi sjekket dette nettstedet, var at vi hadde hørt rykter om at thaier utgjorde en større brorpart av denne industrien. Dette viser seg ikke å stemme. Thaiene utgjør ca. ti prosent.

 

Thailands Tidende omtalte sexkjøploven i vår aller første utgave i 2008. Loven trådde i kraft 1. januar 2009. Vi var temmelig sikre på at denne tåpelige loven skulle forsvinne fra lovbøkene etter at Norge fikk en blåere regjering, men det ser ikke slik ut. Etter det vi leser, ble det gjort en undersøkelse i fjor sommer som viste at loven hadde hatt en «positiv effekt». Derfor vil ikke Høyre og Frp ta kampen opp med Krf om dette

 

Det er slike ting som skjer når man har svake politikere som vet å snu kappen etter vinden. Hvorfor i all verden skal en stat bry seg med at to voksne mennesker inngår en avtale seg imellom så lenge det ikke skader andre? Har virkelig ikke politikere bedre ting å drive med enn å plage folk på denne måten?

Dag A. Ekeberg


Dag A. Ekeberg, redaktør

 

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2015 – 1. mars 2015)

 

Lest 960 ganger Sist redigert 5. september 2015 - 09:37

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 3-2017 (1. mars):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien

Vil leie leilighet i Pattaya
( / Tjenester)

noimage

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Toyota Avanza 1.5 S 2007
( / Til salgs)

Toyota Avanza 1.5 S 2007