annonse:
1. august 2015

Dtac tilbyr «heldige» nummer

Skrevet av 

Telenor-eide Dtac vil trekke kunder over på abonnement og tilbyr fritt valg blant 50.000 «heldige» nummer for kontantkortbrukere som går over til 12-måneders kontrakt på 4G-abonnement. 

Firmaet har leid inn spåmannen Todsaporn Sritula til å overbevise thaiene om at de vil oppnå hell og lykke hvis de kjøper 4G av Dtac.

Firmaet har pr i dag 900.000 4G-abonnenter. Til sammenligning har de ca. 29 millioner kontantkortbrukere, nesten en tredel av markedet på til sammen 93,4 millioner brukere – et stort tall når man vet at det kun er 67 millioner innbyggere i hele landet.

Pritsana Ratanasuwansri, avdelingsleder med ansvar for abonnementsmarkedet i firmaet, sier til Bangkok Post at minst ti prosent av alle Dtac-kunder har byttet nummer av årsaker som har med hell og lykke å gjøre. Hun la til at nummer selges på det grå markedet for opptil flere hundre tusen baht.

Thaier er kjent for sin overtro. Registreringsnummer for biler auksjoneres bort for store summer. Det skjer i offentlig regi, mens kjøp og salg av SIM-kort skjer på privat basis. Det varierer hva slags nummer folk mener er heldige, men nummer 1111 og 9999 er ofte populære når registreringsnummer for bil auksjoneres bort. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 8/2015 – 1. august 2015)

 

Lest 521 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien

Penthouse Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Penthouse Nordic Terrace