1. august 2015

Dtac tilbyr «heldige» nummer

Skrevet av 

Telenor-eide Dtac vil trekke kunder over på abonnement og tilbyr fritt valg blant 50.000 «heldige» nummer for kontantkortbrukere som går over til 12-måneders kontrakt på 4G-abonnement. 

Firmaet har leid inn spåmannen Todsaporn Sritula til å overbevise thaiene om at de vil oppnå hell og lykke hvis de kjøper 4G av Dtac.

Firmaet har pr i dag 900.000 4G-abonnenter. Til sammenligning har de ca. 29 millioner kontantkortbrukere, nesten en tredel av markedet på til sammen 93,4 millioner brukere – et stort tall når man vet at det kun er 67 millioner innbyggere i hele landet.

Pritsana Ratanasuwansri, avdelingsleder med ansvar for abonnementsmarkedet i firmaet, sier til Bangkok Post at minst ti prosent av alle Dtac-kunder har byttet nummer av årsaker som har med hell og lykke å gjøre. Hun la til at nummer selges på det grå markedet for opptil flere hundre tusen baht.

[ annonse ]

Thaier er kjent for sin overtro. Registreringsnummer for biler auksjoneres bort for store summer. Det skjer i offentlig regi, mens kjøp og salg av SIM-kort skjer på privat basis. Det varierer hva slags nummer folk mener er heldige, men nummer 1111 og 9999 er ofte populære når registreringsnummer for bil auksjoneres bort. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 8/2015 – 1. august 2015)

 

Lest 553 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla