1. august 2015

Dtac tilbyr «heldige» nummer

Skrevet av 

Telenor-eide Dtac vil trekke kunder over på abonnement og tilbyr fritt valg blant 50.000 «heldige» nummer for kontantkortbrukere som går over til 12-måneders kontrakt på 4G-abonnement. 

Firmaet har leid inn spåmannen Todsaporn Sritula til å overbevise thaiene om at de vil oppnå hell og lykke hvis de kjøper 4G av Dtac.

Firmaet har pr i dag 900.000 4G-abonnenter. Til sammenligning har de ca. 29 millioner kontantkortbrukere, nesten en tredel av markedet på til sammen 93,4 millioner brukere – et stort tall når man vet at det kun er 67 millioner innbyggere i hele landet.

Pritsana Ratanasuwansri, avdelingsleder med ansvar for abonnementsmarkedet i firmaet, sier til Bangkok Post at minst ti prosent av alle Dtac-kunder har byttet nummer av årsaker som har med hell og lykke å gjøre. Hun la til at nummer selges på det grå markedet for opptil flere hundre tusen baht.

Thaier er kjent for sin overtro. Registreringsnummer for biler auksjoneres bort for store summer. Det skjer i offentlig regi, mens kjøp og salg av SIM-kort skjer på privat basis. Det varierer hva slags nummer folk mener er heldige, men nummer 1111 og 9999 er ofte populære når registreringsnummer for bil auksjoneres bort. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 8/2015 – 1. august 2015)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge