1. september 2015

Vil gi fem års karantene for forretningsdrivende

Skrevet av 

Lederen av Banglamung Distrikt truer nå med utestengning fra forretningsdrift i fem år for forretningsdrivende som bryter loven. Bakgrunnen er de nye lovene militærjuntaen (National Council for Peace and Order) kom med i forrige måned. Disse lovene går under navnet Section 44. De ble beskrevet for forretningsstanden i Pattaya i et møte 15. august.

I følge Pattaya Mail blir det fokus på å sjekke at utesteder ikke slipper inn personer under 20 år og at de overholder lukketidene. I tillegg er politiet på utkikk etter narkotika og våpen på utestedene i byen.

Et annet mye diskutert punkt er forbudet mot salg av alkohol innenfor en radius av 300 meter fra utdanningsinstitusjoner, men her er juntaen i ferd med å utarbeide unntak og revurdere loven.

[ annonse ]

Tidligere har forretningsfolk som er blitt tatt ofte startet opp igjen drift et annet sted under samme eller nytt navn, men nå spesifiseres det at en person som bryter loven og får utestengning ikke kan åpne igjen under noen omstendigheter. Også alkohollisensen vil inndras for fem år.

Hvis utesteder blir anmeldt av naboene for høyt lydnivå og støy og politiet finner at det var en rimelig anmeldelse, vil de gi stedet 30 dager til å forbedre situasjonen før de tar affære. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2015 – 1. september 2015)

 

Lest 517 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla

Raskt salg Koh Samui
( / Land til salgs)

Raskt salg Koh Samui

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Interaktive oversikter