[ annonse ]
1. september 2015

Vil gi fem års karantene for forretningsdrivende

Skrevet av 
[ annonse ]

Lederen av Banglamung Distrikt truer nå med utestengning fra forretningsdrift i fem år for forretningsdrivende som bryter loven. Bakgrunnen er de nye lovene militærjuntaen (National Council for Peace and Order) kom med i forrige måned. Disse lovene går under navnet Section 44. De ble beskrevet for forretningsstanden i Pattaya i et møte 15. august.

I følge Pattaya Mail blir det fokus på å sjekke at utesteder ikke slipper inn personer under 20 år og at de overholder lukketidene. I tillegg er politiet på utkikk etter narkotika og våpen på utestedene i byen.

Et annet mye diskutert punkt er forbudet mot salg av alkohol innenfor en radius av 300 meter fra utdanningsinstitusjoner, men her er juntaen i ferd med å utarbeide unntak og revurdere loven.

Tidligere har forretningsfolk som er blitt tatt ofte startet opp igjen drift et annet sted under samme eller nytt navn, men nå spesifiseres det at en person som bryter loven og får utestengning ikke kan åpne igjen under noen omstendigheter. Også alkohollisensen vil inndras for fem år.

Hvis utesteder blir anmeldt av naboene for høyt lydnivå og støy og politiet finner at det var en rimelig anmeldelse, vil de gi stedet 30 dager til å forbedre situasjonen før de tar affære. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2015 – 1. september 2015)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)