1. september 2015

Ny thaiforening i Larvik

Skrevet av 

«Thaiforeningen i Larvik» er navnet på den nyeste thaiorganisasjonen i Norge. En av primus motorene bak dannelsen er Saronrot Johansen, som også går under navnet «Cake». Hun sier til Østlands-Posten at det bor flere hundre thaier i og rundt Larvik.

Saronrot Johansen kom til Norge i 2006, er gift og har barn med en nordmann og jobber i Lysheim barnehage. Hun sier at et viktig mål er å gi hjelp og støtte til nyankomne thaier. Videre sier hun:

– Vi håper å kunne hjelpe barn spesielt. Det kan være alt fra å gi råd i kinkige familiesaker til å gi thailandske barn som flytter til Norge muligheten til å lære om thailandsk kultur og religion. Vi skal sørge for at alle som vil har en møteplass og et sted å henvende seg for å få hjelp og informasjon.

[ annonse ]

Ut over dette vil foreningen arrangere innsamlingsaksjoner og organisere munkebesøk.

– Veien blir til mens vi går, sier Johansen til avisen. Hun forsikrer også om at foreningen skal bidra med fest og moro. Det er allerede planlagt deltakelse i neste års borgertog på 17. mai.

– Vårt første møte kombinerte vi med å markere morsdagen som er veldig viktig for oss. Vi hadde invitert buddhistmunker fra Drammen som støtter arbeidet vårt. Det neste vi skal gjøre nå er å kontakte kommunen for å få til et samarbeid og skaffe en oversikt over hvor mange thaifolk som egentlig bor her. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2015 – 1. september 2015)

 

Lest 549 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla

Raskt salg Koh Samui
( / Land til salgs)

Raskt salg Koh Samui

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Interaktive oversikter