1. oktober 2015

Utvid juleferien nesten gratis

Skrevet av 

Det er ikke alle forunt å kunne ta seg tre ukers juleferie, men er du blant de heldige kan en ekstra uke juleferie bli nesten gratis.

 

Ifølge vår undersøkelse vil ikke totalprisen for fly og hotell koste noe mer hvis du utvider ferien med en uke – med mindre du insisterer på å bo på et femstjerners hotell.

De fleste med normal juleferie vil i år kunne forlate Norge lørdag 19. desember. For de som returnerer fra Bangkok to uker senere – lørdag 2. januar – er billigste billett i skrivende stund 8.283 kroner. Dette er imidlertid ingen gunstig rute. Den har lang reisetid med overnatting i Moskva på returen.

Den beste billetten vi fant fra Oslo var med Emirates. Den har kort reisetid med 16:25 timer ut og 15:35 timer på returen. Prisen var på 14.036 kroner. Men hva om du dro fem dager før og returnerte tre dager senere? Da kunne du sparer hele 8000 kroner. Med denne 8-dagers forlengelsen av ferien fant vi mange selskaper med priser rett over 6000 kroner, og er man villig til å tåle litt lang reisetid fantes det billetter helt ned i 5416 kroner.

Hvis du regner 2000 baht pr natt på hotell snakker vi om ca. 3600 kroner for de ekstra åtte dagene. Da er det rikelig med penger til overs til mat og underholdning.

 

Meste å spare fra Oslo

[ annonse ]

Det er dessverre ikke like mye å spare om en har utreise fra andre norske byer. Vi har i tabellene lagt inn priser på de aktuelle dagene fra Tromsø og Stavanger. Her er det mulig å oppnå 3–4000 kroner i besparelse på flybilletten.

For å oppnå priser i denne størrelsesorden bør du være raskt med å bestille. Prisene øker som oftest raskt frem mot jul. Det er høysesong og erfaringsmessig få ledige seter i juletiden.

Så da er det bare å spørre seg: Har du feriedager eller avspasering til gode?

(se eavis for tabeller)

(© Thailands Tidende. Utgave 10/2015 – 1. oktober 2015)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge