1. november 2015

Klar for norgestur

Skrevet av 

Popstjerne og skuespiller Mai Charoenpura (46) skal holde to konserter i Norge i november.

 

Det har blitt en tradisjon at folkekjære thailandske artister setter kursen mot nordvest og gjør noen spillejobber i Norge. Denne gangen er det Aree Melby, bosatt på Hamar, som sørger for å redusere hjemlengselen for thaier i Norge. 14. november har hun hyret inn artisten «Mai» til å opptre i Krokstadelva. 21. november står Hamarhallen for tur.

– Hvordan fikk du overtalt Mai til å legge ut på den lange ferden opp hit? 

– Jeg kjenner Mai fra tidligere, og ønsket å vise frem en thailandsk superstar i Norge. Hun synger typisk thailandsk musikk, med litt inspirasjon fra rock. Disse konsertene arrangeres foreløpig i privat regi, og Mai skal også spille to konserter i Danmark, forteller Melby. 

– Dyktige thailandske artister fyller stadioner med titusenvis av tilskuere i Thailand og utgir musikk av høy kvalitet. Hvorfor er de ikke større internasjonalt? 

– Det er nok fordi det er for liten markedsføring rundt artistene, og fordi de bare bruker det thailandske språket. Men nå skal vi i hvert fall ha to konserter her i Norge, sier Melby, som tidligere har arrangert mindre konserter. 

Mai Charoenpura er kjent fra tallrike opptredener i tv-serier og filmer, blant annet storfilmen «Legenden om Suriyothai». Som artist har hun siden 1989 gitt ut et titalls album, og opptrådt blant annet på konserten eks-statsminister Thaksin holdt i England da han feiret overtakelsen av fotballklubben Manchester City. 

Billettene koster 400 kroner. Arrangør Aree Melby kan kontaktes via Facebook.

(© Thailands Tidende. Utgave 11/2015 – 1. november 2015)

 

Lest 610 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 3-2017 (1. mars):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien

Vil leie leilighet i Pattaya
( / Tjenester)

noimage

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Toyota Avanza 1.5 S 2007
( / Til salgs)

Toyota Avanza 1.5 S 2007