Terje Salvesen kaller inn til jubileum. Terje Salvesen kaller inn til jubileum. Foto: Oddvar Wangberg
2. desember 2015

Partybaren jubilerer

Skrevet av 

Det er tiårsjubileum i Kåres Partybar 7. desember. Terje Salvesen lover gaver til de trofaste gjestene. For øvrig er han mest opptatt av å bygge en sykehusavdeling til barnehjemmet de sponser.

 

7. desember er det klart for 10-årsjubileum for Kåres Partybar i Pattaya. Navnefaren, Kåre Anmarkrud, ga seg for 2,5 år siden og flyttet til Ban Kruat i Buriram – hvor han og kona driver «Kåre og Lek Sportsbar». Partner siden starten, Terje Salvesen, tok over roret i baren, som han nå eier sammen med Øystein Larsen.

Salvesen kan røpe at det vanker t-skjorte, kopp og ølkjøler – så langt lageret rekker – til de som møter opp på festen. Vi spurte:

– Er det mange som fortsatt spør etter Kåre?

– Det er en del som spør, men de fleste vet at han har flyttet til Ban Kruat.

 

Forum kontra facebook

[ annonse ]

Thailands Tidende hadde et intervju med Kåre Anmarkrud i januar 2010. Da skrev vi at barens webforum var doblet på ett år. Det kom i snitt 222 innlegg pr dag og det var 5665 medlemmer. I skrivende stund er det 1237 medlemmer, så vi spurte Salvesen om ståa for forumet, og om facebook har tatt over mye av kommunikasjonen med gjestene:

– Vi har ryddet opp mye på websiden, fått ny plattform og fjernet medlemmer som ikke har vært innlogget på over ett år. Antall medlemmer var nok kunstig høyt en stund. Det er fortsatt mye liv på websiden og folk melder seg stadig inn igjen. Facebook har tatt over mye, men på en litt annen måte. Det blir ikke de samme diskusjonene der.

 

Vil bygge sykehusavdeling

I mars i år skrev Thailands Tidende at Kåres Partybar i løpet av tre år hadde samle inn nærmere fire millioner baht til et barnehjem for foreldreløse utviklingshemmede barn i Sattahip syd for Pattaya – Baan Kroo Boon Choo.

– Hvordan går det med innsamlingen?

– Innsamlingen går fortsatt godt og det kommer stadig inn penger. Bøssa i baren brukes flittig. Det kommer inn penger på Paypal via kaarthai.com, og ellers både på norsk og thailandsk konto. Vi har holdt igjen litt bevisst på pengebruken, og har nå drøyt 1,5 millioner baht på konto.

Salvesen forklarer: – Barna på barnehjemmet har ingen mulighet til å få helseforsikring, så vi innhenter nå pris på å få bygget en liten sykehusavdeling med noen sengeposter. Da kan de hente inn en lege dit, noe som blir mye billigere.

Salvesen legger til: – Det er også gjort en stor innsats i Norge  med Hege Keim Thøgersen i spissen, i form av innsamling av klær, leker og diverse hjelpemidler. En 40-fots konteiner er fylt opp og er på vei nedover. Den vil være her i løpet av desember.

– Du har vært med siden starten for ti år siden. Satser du på ti år til?

– Ja, jeg tar gjerne 10 år til, og tror det er fullt mulig.

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2015 – 1. desember 2015)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge