2. januar 2016

Lederartikkel: Blad mot normalt

Skrevet av 

Thailands Tidende går inn i sin niende årgang. Du som ny leser har mest sannsynlig ikke sett noe liknende. Publikasjoner som omhandler reiseliv er vanligvis trykket på glanset papir i gilde farger – fulle av tekstreklame for ulike reiseaktører. Vi skriver en del om reiseliv, men du kan stole på at innholdet ikke er kjøpt og betalt. Vi har dog en nyhet denne måneden: Vi trykker heretter alle sidene i farger. Dette skyldes ikke at vi har vunnet et lotteri, men snarere at vi har fått en gunstigere trykkeavtale.

 

Thailand er et av tabloidpressens store favorittland. Vi kunne publisert mange spaltekilometere med ulykker og kriminalitet, død og elendighet. Vi kunne delt rykter og halvsannheter på Facebook på kontinuerlig basis. Vi kunne vært LIKT, om ikke elsket.

 

Men vi har isteden valgt å fokusere på ting som har reell betydning for folk. Vi sier ikke at vi alltid lykkes, men vi håper i det minste at du finner litt matnyttig informasjon her hver måned. Ta gjerne kontakt med tips, leserinnlegg eller spørsmål til spalten Orakelet svarer.

Dag A. Ekeberg


Dag A. Ekeberg, redaktør

(© Thailands Tidende. Utgave 1/2016 – 1. januar 2016)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge