1. februar 2016

Yachtshow i Phuket

Skrevet av 

Turistmyndighetene (Tourism Authority of Thailand – TAT) har brukt 15 millioner baht på å markedsføre Thailand Yacht Festival, som arrangeres i Phuket 8–14. februar. Det er de såkalte superyachtene som er trekkplasteret og de håper å få besøk av ti av disse.

TAT sier til Bangkok Post at de håper dette blir en årlig foreteelse og at de ved dette klarer å lokke mange yachter til Thailand. Dette passer godt inn i dagens strategi fra TAT, som fokuserer på kvalitet over kvantitet når det gjelder turister fra vestlige land.

Det ble også signalisert at myndighetene vil lempe på regelverket for å lokke til seg superyachter. Dette gjelder importavgifter, moms og immigrasjonsregler. Yachter kan nå få tillatelse til å ankre i Thailand i et helt år, men pr i dag gjelder fortsatt 30-dagersregelen om opphold uten visum for mannskap og passasjerer på slike båter. 

Som en del av festivalen arrangeres Thailand Yacht Show på Ao Po Grand Marina i Thalang på østkysten av Phuket i dagene 11–14. februar. Her er det plass til 150 yachter i tillegg til de forventede ti superyachtene. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 2/2016 – 1. februar 2016)

Sist redigert 15. mars 2016 - 05:23
annonse:

forsiden

Utgave 4-2017 (1. april):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Ønsker å leie i Jomtien
( / Leilighet til leie)

noimage

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Penthouse i Pattaya
( / Leilighet til leie)

Penthouse i Pattaya

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien