1. februar 2016

Yachtshow i Phuket

Skrevet av 

Turistmyndighetene (Tourism Authority of Thailand – TAT) har brukt 15 millioner baht på å markedsføre Thailand Yacht Festival, som arrangeres i Phuket 8–14. februar. Det er de såkalte superyachtene som er trekkplasteret og de håper å få besøk av ti av disse.

TAT sier til Bangkok Post at de håper dette blir en årlig foreteelse og at de ved dette klarer å lokke mange yachter til Thailand. Dette passer godt inn i dagens strategi fra TAT, som fokuserer på kvalitet over kvantitet når det gjelder turister fra vestlige land.

Det ble også signalisert at myndighetene vil lempe på regelverket for å lokke til seg superyachter. Dette gjelder importavgifter, moms og immigrasjonsregler. Yachter kan nå få tillatelse til å ankre i Thailand i et helt år, men pr i dag gjelder fortsatt 30-dagersregelen om opphold uten visum for mannskap og passasjerer på slike båter. 

Som en del av festivalen arrangeres Thailand Yacht Show på Ao Po Grand Marina i Thalang på østkysten av Phuket i dagene 11–14. februar. Her er det plass til 150 yachter i tillegg til de forventede ti superyachtene. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 2/2016 – 1. februar 2016)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge