1. februar 2016

Yachtshow i Phuket

Skrevet av 

Turistmyndighetene (Tourism Authority of Thailand – TAT) har brukt 15 millioner baht på å markedsføre Thailand Yacht Festival, som arrangeres i Phuket 8–14. februar. Det er de såkalte superyachtene som er trekkplasteret og de håper å få besøk av ti av disse.

TAT sier til Bangkok Post at de håper dette blir en årlig foreteelse og at de ved dette klarer å lokke mange yachter til Thailand. Dette passer godt inn i dagens strategi fra TAT, som fokuserer på kvalitet over kvantitet når det gjelder turister fra vestlige land.

Det ble også signalisert at myndighetene vil lempe på regelverket for å lokke til seg superyachter. Dette gjelder importavgifter, moms og immigrasjonsregler. Yachter kan nå få tillatelse til å ankre i Thailand i et helt år, men pr i dag gjelder fortsatt 30-dagersregelen om opphold uten visum for mannskap og passasjerer på slike båter. 

Som en del av festivalen arrangeres Thailand Yacht Show på Ao Po Grand Marina i Thalang på østkysten av Phuket i dagene 11–14. februar. Her er det plass til 150 yachter i tillegg til de forventede ti superyachtene. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 2/2016 – 1. februar 2016)

Sist redigert 15. mars 2016 - 05:23

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla