[ annonse ]
1. februar 2016

Yachtshow i Phuket

Skrevet av 
[ annonse ]

Turistmyndighetene (Tourism Authority of Thailand – TAT) har brukt 15 millioner baht på å markedsføre Thailand Yacht Festival, som arrangeres i Phuket 8–14. februar. Det er de såkalte superyachtene som er trekkplasteret og de håper å få besøk av ti av disse.

TAT sier til Bangkok Post at de håper dette blir en årlig foreteelse og at de ved dette klarer å lokke mange yachter til Thailand. Dette passer godt inn i dagens strategi fra TAT, som fokuserer på kvalitet over kvantitet når det gjelder turister fra vestlige land.

Det ble også signalisert at myndighetene vil lempe på regelverket for å lokke til seg superyachter. Dette gjelder importavgifter, moms og immigrasjonsregler. Yachter kan nå få tillatelse til å ankre i Thailand i et helt år, men pr i dag gjelder fortsatt 30-dagersregelen om opphold uten visum for mannskap og passasjerer på slike båter. 

Som en del av festivalen arrangeres Thailand Yacht Show på Ao Po Grand Marina i Thalang på østkysten av Phuket i dagene 11–14. februar. Her er det plass til 150 yachter i tillegg til de forventede ti superyachtene. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 2/2016 – 1. februar 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)