annonse:
1. mars 2016

Lederartikkel: Bridge i Cha-am og Pattaya

Skrevet av 

I denne utgaven tar vi en titt på hva nordmenn i Cha-am driver med. Det er etter hvert blitt mange aktiviteter å velge mellom, spesielt i vintersesongen. I Pattaya er det en større andel fastboende, og aktiviteter som Sjømannskirkens jungeltur arrangeres ukentlig hele året rundt, slik du også kan lese om i denne utgaven. Og så har vi bridgen, da...

 

Vi er blitt fortalt fra Cha-am at det ikke har vært noen problemer med politiet i forhold til de ukentlige bridgetreffene. Det samme kan ikke sies om kollegene i Pattaya. Som mange har fått med seg ble 32 bridgespillere – i hovedsak pensjonister – arrestert 2. februar i Pattaya. Fem nordmenn var blant de arresterte. I skrivende stund er det uklart om siktelsene mot bridgespillerne blir droppet. De er siktet for å ha spilt med mer enn én kortstokk, tro det eller ei – en siktelse som dukket opp da det viste seg at det ikke foregikk noen form for gambling med penger i lokalet.

 

Den viktigste grunnen til at denne saken ennå ikke er løst, er noe som i denne verdensdelen kalles «ansikt». Man taper ansikt ved å innrømme at man tok feil. Feil kan rettes opp, men det skjer helst uten at noen blir gjort til syndebukker og med tiden til hjelp – ikke «på direkten» mens alle ser på. Vi følger saken og kommer med en oppdatering på web når det skjer noe angående siktelsene.

Dag A. Ekeberg


Dag A. Ekeberg, redaktør

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2016 – 1. mars 2016)

Lest 538 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien