annonse:
1. juni 2016

TAT skal lokke svensker

Skrevet av 

Stockholm er en av fem europeiske byer som er blitt en ny målgruppe for turistmyndighetene (The Tourism Authority of Thailand – TAT). I juni og september, som er lavsesong for europeiske turister, vil TAT yte ekstra rabatter på flybilletter og gi ut kuponger for rimelig overnatting. Det er de fire flyselskapene Thai, Qatar, Emirates og Etihad som samarbeider med TAT om denne ordningen, opplyser Bangkok Post. De andre byene er London, Paris, Frankfurt og Roma.

Juthaporn Rerngronasa, markedssjef i TAT, sier at de tre arabiske flyselskapene ser på Thailand som sin hovedbase i regionen, og de drar nytte av TATs store markedsføringsapparat i Europa. Så dette er et gunstig samarbeid for både Thailand og flyselskapene, hevdes det. Det nevnes også at Qatar fra desember vil starte flyvninger til Krabi og Chiang Mai.

TAT har satt som mål 5,66 millioner europeiske turister i år. Det blir i så fall en økning på seks prosent fra i fjor. En europeisk turist legger igjen i snitt ca. 74.000 baht per tur. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 6/2016 – 1. juni 2016)

Lest 295 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien