1. juni 2016

TAT skal lokke svensker

Skrevet av 

Stockholm er en av fem europeiske byer som er blitt en ny målgruppe for turistmyndighetene (The Tourism Authority of Thailand – TAT). I juni og september, som er lavsesong for europeiske turister, vil TAT yte ekstra rabatter på flybilletter og gi ut kuponger for rimelig overnatting. Det er de fire flyselskapene Thai, Qatar, Emirates og Etihad som samarbeider med TAT om denne ordningen, opplyser Bangkok Post. De andre byene er London, Paris, Frankfurt og Roma.

Juthaporn Rerngronasa, markedssjef i TAT, sier at de tre arabiske flyselskapene ser på Thailand som sin hovedbase i regionen, og de drar nytte av TATs store markedsføringsapparat i Europa. Så dette er et gunstig samarbeid for både Thailand og flyselskapene, hevdes det. Det nevnes også at Qatar fra desember vil starte flyvninger til Krabi og Chiang Mai.

TAT har satt som mål 5,66 millioner europeiske turister i år. Det blir i så fall en økning på seks prosent fra i fjor. En europeisk turist legger igjen i snitt ca. 74.000 baht per tur. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 6/2016 – 1. juni 2016)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Bang Sarey Nordic Resort
( / Hus til leie)

Bang Sarey Nordic Resort

2-roms Pratamnak Soi 4
( / Leilighet til leie)

2-roms Pratamnak Soi 4

View Talay 5c
( / Leilighet selges)

View Talay 5c

Thailand i Norge