[ annonse ]
Nordenden av Jomtien Beach. Nordenden av Jomtien Beach. Foto: Dag A. Ekeberg
1. juli 2016

Ny gangveg uten armering

Skrevet av 
[ annonse ]

Regnværet har avslørt mangler ved prosjektet, som skal være ferdig til høsten.

 

Renoveringen av Jomtien Beach slår allerede sprekker, før prosjektet er ferdig. I nordenden av stranda har gangvegen brutt sammen etter at regntiden startet. Som vårt bilde viser, har det ikke vært brukt armering under konstruksjonen – i hvert fall ikke på denne strekningen.

 

Protester over hogging av trær

Prosjektet skal være ferdig til høsten. Det er Nong Nooch Garden som fikk entreprisen. De startet med å hogge ned store trær mot nordenden av Jomtien Beach, men det ble stoppet etter ramaskrik fra befolkningen, blant annet via den populære facebooksiden Pattaya Watchdog. Nå virker det som resten av de gamle trærne får stå i fred.

Det er laget en mengde kvadratiske åpninger i gangvegen for planting av trær, men disse har stått tomme i månedsvis. Det har heller ikke vært jobbet andre steder på prosjektet på flere måneder.

[ annonser ]

Det dyre prosjektet har ikke bidratt til de store endringene, men det har vært en oppgradering av gangstien. Noe av den jobben må nå gjøres på nytt.

Prosjektet går ut på å legge nytt dekke på fortau og gangsti samt tilrettelegge for rullestolbrukere. Strekningen er tre kilometer lang, fra politiboksen i nord og ut til politiboksen ved krysset med Soi Chaiyapruek.

(© Thailands Tidende. Utgave 7/2016 – 1. juli 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)