1. september 2016

«Orakelet» går online

Skrevet av 

Spørsmålsstillere til spalten «Orakelet svarer» i Thailands Tidende vil heretter få raskt svar, og senest innen 12 timer. Dette skjer på Orakelets nye facebookside «Thailands Tidende - Orakelet». Orakelet svarer på så mange spørsmål som det er tid til. Hvis det blir stor pågang velges de spørsmålene som har størst allmenn interesse.

Noen av svarene blir postet på facebooksiden med en gang, mens andre vil stå i papirutgave/e-avis først. Dette er en tjeneste TT yter gratis til leserne.

Det er mange steder man kan få gratis råd, men Orakelet fyller en viktig funksjon, da det er mulig å stille spørsmål anonymt. Ikke alle vil stå frem med personlige spørsmål ved en bardisk, i en e-post til myndighetene eller på en facebookgruppe. Det er også en del misforståelser og feil i de rådene som gis rundt omkring, og det forsøker Orakelet å bøte på med sine svar.

Spalten «Orakelet svarer» debuterte i Thailands Tidende 1. desember 2010 og har informert leserne om mange emner innen lover og regler, så vel som ulike kulturelle spørsmål. (red.)

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2016 – 1. september 2016)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge