[ annonse ]
1. september 2016

Massasje etter lang kamp

Skrevet av 
[ annonse ]

Ett år forsinket har nå endelig Innherred i Nord-Trøndelag fått sin spa og thaimassasje. Ekteparet Duangkamon og Svein Erik Hallem fikk en ide da Okkenhaug skole en mil fra Levanger ble nedlagt i 2014. De ville benytte bygget til å tilby thailandsk massasje. Svein Erik forteller til lokalavisa Innherred om den tunge kampen med kommunen: – Jeg har ikke vært med på en tregere prosess. De svarer ikke på mail, tar ikke telefonen. Før jul gikk vi én og en halv måned og ventet på svar, og da vi først fikk ordnet et nytt møte med dem hadde de ikke gjort noe med saken. De har gjort en slett jobb. Jeg har ikke vært med på verre behandling, sier han

Paret fikk til sist kjøpt den gamle skolen for halvannen million. Thaimassasjen skal åpne umiddelbart, mens spa-avdelingen tar litt lengre tid å få på plass.

Den gamle skolen er nå blitt et «velværesenter». Svein Erik skal være fungerende vaktmester og styreleder, mens kona skal være daglig leder og massør. Hun har flere kurs fra Thailand, og har drevet massasje fra ekteparets hjem siden 2011. Hun forteller at de satt igjen med 100.000 kroner i overskudd fra denne gesjeften de siste to årene.

Det er mange rom på skolen, og ekteparet planlegger å utvide med boblebad og solarium, og tenker også å invitere til samarbeid med andre aktører som fysioterapeuter og fotterapeuter. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2016 – 1. september 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)