[ annonse ]
1. september 2016

Leserinnlegg: Ikke ekte kjærlighet

Skrevet av 
[ annonse ]

Jeg og min mann har en leilighet i Thailand hvor vi tilbringer mye tid. Jeg liker å gå tur alene, og kommer i kontakt med mange thaidamer på den måten. Jeg sammenligner det jeg hører fra dem med det jeg leser på nettet om eldre norske menn med yngre thaidamer.

 

For en thaidame kan det å finne en vestlig forsørger være som å vinne i lotto. I Thailand er det forventet at jentene skal ta seg av familien. Dette er ikke lett. De ser på at turistene kommer hit og strør om seg med penger. Selvsagt griper de sjansen.

 

Damen slutter ofte å jobbe når hun finner en mann. Hun kan nå ta det med ro og ikke tenke på penger. Hun vil gjøre deg fornøyd slik at du fortsetter å ta deg av henne. Hun kan nok bli glad i deg også men ikke forvent ekte kjærlighet.

 

Mange menn vet nok innerst inne at de unge thaijentene ikke er så forelsket i dem, men de synes det er «verdt det» likevel. Menn er stort sett godtroende og naive, mens kvinner er svært beregnende. Så selv om disse thaidamene ikke er prostituerte, så blir det likevel som en slags prostitusjon, da det vanligvis ikke har noe med ekte kjærlighet å gjøre. Likeledes er det påfallende hvor få unge thaijenter som er sammen med jevnaldrende vestlige menn. Det burde få noen til å tenke!

[ annonser ]

 

Det er vel også mange menn som nekter å tro at damen ikke er forelsket i ham. Hun smiler jo så fornøyd og ser lykkelig og glad ut. Men det er klart, mange blir jo glad i en mann som er så flink til å ta seg av henne og familien. Så selv om det ikke er noen forelskelse fra den unge thaidamens side, så kan de ha det bra sammen likevel.

Norsk dame som trives i Thailand

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2016 – 1. september 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)