[ annonse ]
1. oktober 2016

Visumsøknad kom i retur

Skrevet av 
[ annonse ]

Vi har fått en henvendelse fra en leser som vil fortelle om en erfaring med Posten og den thailandske ambassaden i Oslo. Han bor på Vestlandet og ville slippe å dra inn til Oslo for å søke visum til thailandsturen. Derfor sendte han visumsøknaden i rekommandert brev til ambassaden. Men etter tre uker kom brevet i retur, så mannen måtte likevel ta turen over fjellet til hovedstaden.

Mannen. som ønsker å være anonym, forteller at kvitteringen fra Posten viser at pakken kom frem til rette postkontor. Det skjedde 30. juni. Den 15. juli ble pakken sendt tilbake til avsender, siden ingen hadde hentet den.

Mannen forteller oss at han har hørt om andre som har opplevd det samme.

Vi tok kontakt med ambassaden, nærmere bestemt konsulens kontor, og spurte hva slags policy ambassaden har for å akseptere visumsøknader via posten. Vi fikk til svar at de tar imot søknader via post.

Ambassaden forhørte seg om hvorvidt adressen var korrekt, og vi sendte dem kopi av kvitteringen som viste at pakken hadde kommet frem til rette postkontor. Vi spurte om rekommandert var den anbefalte måten å sende på, og det kunne ambassaden bekrefte. Ut over dette har de ikke kommentert saken.

Vi hører gjerne fra lesere som måtte ha opplevd å få sine visumsøknader i retur. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 10/2016 – 1. oktober 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)