[ annonse ]
1. mars 2017

Svensk tv-serie fra Phuket

Skrevet av 
[ annonse ]

9. mars er det premiere for drama-thrilleren «Farang» på kanalen C More. Serien er regissert av Erik Leijonborg, produsert av  Anna Wallmark Avelin og har Ola Rapace og Louise Nyvall i hovedrollene. 

De to første episodene blir lagt ut for streamning 9. mars. Deretter legges det ut én episode hver torsdag i sju uker, opplyser C More i en pressemelding.

Rapace spiller svenske Rickard, som har livnært seg som kriminell i Phuket i ti år etter at han måtte flykte fra Sverige etter et bankran. Han lever under falsk identitet, men likevel klarer datteren Thyra (15) – spilt av Louise Nyvall – å oppspore ham. Rickard får derfor det vanskelige valget om han skal avsløre sin identitet eller risikere å miste sin datter.

I en birolle spiller den thailandske skuespillerinnen og sangeren Rhatha «Ying» Phongam (33). Hun er i Vesten best kjent som hovedrolleinnehaver i filmen «Only God Forgives» fra 2013.

Kanalene som heter C More gikk frem til 2012 under fellesnavnet Canal+. I 2015 ble C More i Norge kjøpt opp av TV2 Gruppen. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2017 – 1. mars 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)