Rune Rudberg kommer til Thailand for 7. gang. Rune Rudberg kommer til Thailand for 7. gang. Foto: Privat
1. november 2017

Artistene inntar Pattaya

Skrevet av 

Det er meldt om god interesse fra Norge når et knippe artister med Rune Rudberg i spissen kommer for å invitere folk til dans i Pattaya i begynnelsen av november.

 

Det er entertainer Odd Arne Sørensen (44) fra Kongsvinger som har ansvaret for musikkopplegget under dansefestivalen 4–9. november. Han er både norsk og nordisk mester i gammeldans.

– Er det noe nytt å fortelle, går arrangementet etter planen?

– Det som er nytt er at vi kjenner reisefeberen stige og dansefoten har begynt å bevege seg.

Han forteller at de har øvinger hjemme i Norge med «Verdens beste husorkester» før turen går til Thailand.

– Det er fint å kunne øve her hjemme før avreise og da kan vi bare kose oss og nyte Thailand fra sin beste side. Vi gleder oss.

Sørensen kommer med sin 16 år gamle datter Victoria. De er her for fjerde året på rad, og kommer også tilbake for å feire jul her. Sørensen skal synge julen inn sammen med kollega «PK».

– Hvis man først forelsker seg i landet så er man solgt, uttaler Sørensen bestemt. – Rett og slett fantastisk kultur, livssyn og flotte mennesker.

[ annonse ]

 

Rudberg vært her ofte

Rune Rudberg (56) er et kjent navn for norske musikkinteresserte. Countryartisten fra Trøgstad i Østfold har vært i vinden i media i ny og ned, med seks ekteskap bak seg og litt bruduljer med dansebandet Scandinavia. Rudberg slo gjennom med landeplagen «Ut mot havet» i 1988. Han har hatt tusenvis av spillejobber i Norge. Vi spurte:

– Har du vært i Thailand før? Hvor var det og hvordan likte du landet og menneskene?

– Jo jeg jar vært i Thailand seks ganger før. Bangkok, Hua Hin, Cha-am, Pukhet (Karon Beach).  Og  alt har vært helt fantastisk. Mitt favorittland og folkeslag uten sidestykke, enkelt og greit! Og nå gleder jeg meg fælt til tur, for i Pattaya/Jomtien har jeg aldri vært.

 

Med country til Thailand

Heidi Hauge (50) fra Skien er countrysanger. Debutalbumet Country Time solgte 20.000 eksemplarer. Siden det har hun gitt ut totalt ni soloalbum med sine versjoner av kjente countrysanger. Flere av dem har solgt til gull og platina og hun har etablert seg som en av Norges mestselgende countryartister. Vi spurte også henne om forholdet til Thailand:

– Jeg har vært i Thailand før. Var i Phuket året før tsunamien. Vakkert land, nydelig klima. God mat og hyggelige mennesker. Har hatt veldig lyst til å dra tilbake, men har ikke hatt mulighet før nå. Gleder meg veldig til å komme til Thailand igjen.

 

Fem dager til ende

Det blir danseprogram og musikk i dagene 4–7. november i restauranten New Nordic Steaks, Grill & Winery. Det er mat fra 18.30 og konsertene starter kl. 19.30. Det er opphold 8. november, mens det er grand finale med alle artistene 9. november.

Andre musikere som er med og opptrer er Tommy Michaelsen, Lars Espen Skogvold, Hanne Mette Gunnarsrud, PK, Mr. Ray og Torgeir Hansen.

-----------

 

– Bra interesse for dansetur

Knut Holstrøm er daglig leder i New Nordic Europe og skal sørge for at flest mulig tar turen østover til Thailand på Dansetur, som de kaller det.

– Kan du si litt om interessen?

– Den er meget bra. Det kommer flere gjester den 31. oktober. 1. november har vi vel nærmere 70 gjester som kommer med TG 955 til Suvarnabhumi. Da kommer også alle artister, så det blir mye «New Nordic» på flyplassen den dagen.

Holstrøm forteller at det samlet er i størrelsesorden 120–150  gjester som kommer til New Nordic i perioden 4. til 9. november. Det er Asiaspesialisten AS som har markedsført og solgt opplegget i Norge, i samarbeid med Se og Hør.

Holstrøm legger til at det også er mange fastboende nordmenn i Thailand som har meldt sin ankomst.

Holstrøm lover at det blir dansetilstelninger også neste år. Ellers har New Nordic en musikkfestival kommende februar.

(© Thailands Tidende. Utgave 11/2017 – 1. november 2017)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge