3. mai 2011

Lederartikkel: Nytt navn - nye planer

Skrevet av 
Etter to års drift er Pattaya Tidende blitt til Thailands Tidende. Vi har hele siste året vært riksdekkende både med hensyn til distribusjon og innhold, så det var et naturlig steg å ta.

Det som ikke er riksdekkende er annonsene - de fleste annonsørene er fra Pattaya. Det vil komme inn annonsører fra andre steder etter hvert, men det er naturlig at man ser mange annonser fra Pattaya - det er tross alt flere norske virksomheter i Pattaya enn noe annet sted i Thailand.

Thailands Tidende distribueres på de store turiststedene som gratisavis. Abonnementet er imidlertid ikke gratis, og det ligger også i kortene at vi går over til løssalg på et tidspunkt. Men dette er en større operasjon som vil ta tid å gjennomføre.

Poenget med å ta betalt for en avis er ikke i hovedsak å tjene penger, men å signalisere at avisen faktisk har en verdi. Gratispublikasjoner er altfor ofte produsert på annonsørenes og sponsorenes premisser. Vi i Thailands Tidende har en uavhengig redaksjon som velger ut stoff utelukkende med lesernes interesse for øyet.

Men du kan jo likevel være uenig i stoffvalget. I så måte tar vi gjerne imot kritikk fra leserne. Thailands Tidende er et tilbud til nordmenn her. Bruk avisen som du vil. Tips oss, skriv leserinnlegg, sett inn rubrikkannonse når du har noe å selge.

Med dette navnebyttet forventer vi at store norske bedrifter i Thailand begynner å annonsere. Vi snakker om Telenor, SAS, Jotun, Det norske Veritas, Norske Skog, Startour og Ving. Og andre. Rike konserner skal gi litt tilbake til lokalsamfunnet hvor de tjener sine penger, og en del av dette samfunnet består av nordmenn i Thailand, som kan ha god nytte av en skikkelig avis på norsk.

Dag A. Ekeberg, utgiver og redaktør

(Thailands Tidende utgave 1/2010)
Lest 963 ganger Sist redigert 12. mai 2012 - 13:50

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 3-2017 (1. mars):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien

Vil leie leilighet i Pattaya
( / Tjenester)

noimage

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Toyota Avanza 1.5 S 2007
( / Til salgs)

Toyota Avanza 1.5 S 2007