2. august 2012

Stor kontrakt til norsk firma

Skrevet av 

Det norske børsnoterte selskapet Hexagon Composites har gjennom datterselskapet Lincoln Composites blitt tildelt en kontrakt for levering av 55 lettvekts TITAN(TM) transportmoduler til SC Group i Thailand.

SC Group er en ledende leverandør av integrerte logistikktjenester i Thailand. Det statseide olje- og gasselskapet PTT Public Company Limited har nylig tildelt SC Group en kontrakt for transport av CNG (komprimert naturgass) med transportmoduler laget i titan.

På verdensbasis utgjør Thailand det største markedet for veitransport av naturgass fra rørledningstilknyttede hovedstasjoner til fyllestasjoner. Det er for øyeblikket mer enn 1500 trailere med ståltanker i drift i landet. På grunn av lavere vekt og større transportkapasitet gir titantanker en reduksjon i drivstoffforbruket på mer enn 60 prosent i forhold til stålbeholdere, i følge Lincoln Composites.

Gasstransportmodulene fra Lincoln Composites inneholder sylindre der hver enhet er utformet med en vannkapasitet på 8500 liter og 250 bar trykk. Den modulbaserte utformingen gjør det mulig å frakte opptil 13.500 kubikkmeter komprimert naturgass på en 12-meters trailer med en bruttovekt på mindre enn 30 tonn.

Hexagon er en av årets vinnere på Oslo Børs. Aksjen har så langt i år hatt en økning på nesten 80 prosent, etter et heller begredelig år i fjor. Dette er Hexagon Composites’ hittil største enkeltkontrakt på slike transportmoduler på verdensbasis.

(Thailands Tidende utgave 6/2012 - 1. august 2012)


[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge