[ annonse ]
2. desember 2012

Anmelder ambassadeansatte

Skrevet av 

Oskar Jørgensen, som driver behandlingsstedet Baan Sabaijai i Nakhon Phanom, har via advokatkontoret Håland i Sandefjord anmeldt tre navngitte ambassadeansatte i Bangkok til det norske politiet. I anmeldelsen hevdes det at de brøt sine tjenesteplikter og viste grov uforstand i tjenesten da de ga avslag på en visumsøknad til Norge for en kvinnelig medarbeider ved behandlingssenteret.

Thailands Tidende skrev om saken 1. august. Jørgensen sier at det ble gjort feil både ved visumsenteret Norway Visa Application Center i Bangkok og blant de ambassadeansatte, som unnlot å ta stilling til søknaden men sendte den videre til UDI i Norge, hvor den ble avslått.

Jørgensen stilte følgende spørsmål: - Hvorfor er det slik at en nordmann som har kjent en jente bare noen uker på ferie her får lov å ta henne med til Norge, mens vi, som har hatt damen ansatt i snart tre år, får avslag? Hos visumsenteret er alt rettet inn mot at thaidamene skal besøke kjærestene sine i Norge, og vår sak ble skåret over samme lest.

[ annonse ]

I fjor var det under én prosent av søknadene om visum til bedriftsansatte fra Thailand som ble avslått. Jørgensen stiller seg undrende til hvorfor hans firma havnet i denne lille kategorien. (dae)

(Thailands Tidende utgave 10/2012 - 1. desember 2012)

 

Lest 1753 ganger Sist redigert 2. desember 2012 - 08:09

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Hus m/tropisk hage til salgs
( / Hus til salgs)

Hus m/tropisk hage til salgs

View Talay 5D – 86 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 5D – 86 kvm

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Interaktive oversikter