[ annonse ]
30. juni 2013

Dårlig PR for Norwegian

Skrevet av 
[ annonse ]

Aftenposten har avdekket flere tilfeller av dårlig kundebehandling hos Norwegian. Den første hendelsen gjaldt en thailandsk kvinne som ikke fikk verken mat eller drikke på den 12 timer lange flyturen fra Thailand til Norge. Hun hadde plenty med kontanter – kroner og baht – men kabinpersonalet ville kun ta imot betaling via kredittkort. Aftenposten har gått gjennom vilkårene til billigselskapet, og ikke funnet noe sted at det kun er mulig å betale med kort. Selskapet uttalte først til avisen at de kun aksepterer kort, men gikk siden tilbake på det utsagnet.

En 16 år gammel gutt fikk også svi under selskapets dårlige kundebehandling. På en flytur til USA fikk han ikke utdelt noe teppe, det kostet fem dollar, men gutten hadde ikke kredittkort med seg. Han ble sittende å fryse i sommerklær og pådro seg ifølge faren en lei forkjølelse. Passasjerene fikk heller ikke servert mat og drikke selv om flyet var tre timer forsinket ved avgang.

Aftenposten hevder å ha mottatt flere henvendelser om tilsvarende dårlig kundebehandling etter at de publiserte intervjuet med den thailandske kvinnen.

Norwegian bruker innleide fly fra et portugisisk selskap på rutene til Thailand og USA i påvente av Dreamliner-fly de har bestilt.

Thailands Tidende hadde i desember 2012 en artikkel hvor vi sammenlignet priser på turer fra Norge til Thailand. Det viste seg at «billigselskapet» Norwegian ikke var det billigste alternativet likevel, når man la til gebyrer og utgifter til kjøp av mat og drikke. (dae)

(Thailands Tidende utgave 5/2013 –  1. juli 2013)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)