Styreleder i Khon Norway, Steinar Nodland Styreleder i Khon Norway, Steinar Nodland Foto: Roger M. Larsen
1. august 2013

Khon Norway ber medlemmene vurdere Frp

Skrevet av 

Khon Norway, en interesseorganisasjon for norske pensjonister i Thailand, poengterer at de er en partipolitisk nøytral organisasjon. Likevel går nå styret i foreningen ut og anbefaler folk å vurdere å stemme på Frp. De gjør dette på basis av spørsmål de har sendt til alle de større politiske partiene, samt på basis av en tilsvarende undersøkelse foreningen NorAlliansen har foretatt.

Det er dekning av sykehusutgifter som i denne valgkampen står mest sentralt for Khon Norway. Frp har opplyst til foreningen at de vil gå inn for at pensjonister utenfor EØS skal betale samme premie for medlemskap i Folketrygden som pensjonister i Norge. Dette er en av grunnene til at Khon Norway støtter Frp. Formann i foreningen, Steinar Nodland, sier imidlertid at de er skuffet over at Frp er negative til å fjerne taket på 3300 kroner pr døgn ved sykehusinnleggelse. – Dersom de hadde uttrykt vilje til å fjerne dette taket, ville anbefalingen om å stemme Frp vært tydeligere, sier han.

Nodland omtaler Arbeiderpartiet som «svarte natta» når det gjelder saker som spesielt angår norske pensjonister i Thailand.

– Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet, og for så vidt også Kristelig Folkeparti, er ikke stort bedre, legger han til. – Høyre er noe bedre, men likevel ganske negativ til våre saker.

Khon Norway har sendt ut et medlemsbrev som avsluttes slik: «Det eneste av partiene som er representert på Stortinget som har svart gjennomgående positivt, og som vil kunne ha en viss innflytelse etter valget, er Fremskrittspartiet. De har aldri vært medlem av noen regjering, men kanskje de burde få en sjanse?» (dae)

(Thailands Tidende utgave 6/2013 – 1. august 2013)

Lest 3734 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 3-2017 (1. mars):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien

Vil leie leilighet i Pattaya
( / Tjenester)

noimage

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Toyota Avanza 1.5 S 2007
( / Til salgs)

Toyota Avanza 1.5 S 2007