Det bugner av speedbåter i Pattaya Det bugner av speedbåter i Pattaya Foto: Harsha K. R.
1. november 2013

Mange speedbåtulykker i Pattaya i år

Skrevet av 

Dette året har vært dårlig reklame for de mange speedbåter som opererer i farvannet mellom Pattaya og øyene utenfor.

Fire turister og en lokalt bosatt thailandsk mann har så langt blitt drept i ulykker med små speedbåter. Den siste var en indisk kvinne på 36 år som ble drept under parasailing. Shilpi Agarwal omkom 2. oktober og ble brakt i land av føreren av båten «Angkhana-Mr. Chang», Saichon Jaijit. Føreren forklarte til politiet at vindretningen plutselig hadde endret seg og at den indiske kvinnen hadde falt raskt ned i sjøen. Føreren hadde vært engstelig for at hun skulle drukne, og derfor satt båten i revers. Det førte til at reimene i parasailet ble dratt inn i båtens propell, og damen fulgte ubønnhørlig etter. Føreren er ifølge en artikkel i Pattaya Mail siktet for uaktsom kjøring.

 

Kolliderte med Longtail-båt

Dette er ikke den eneste ulykken i år. 28. august døde to kinesiske turister da speedbåten de satt i kolliderte med en longtail-båt rett utenfor Bali Hai-kaien. Ytterligere åtte mennesker ble skadet.

En polsk kvinne ble drept av en speedbåtpropell under svømming på Jomtien Beach i januar. Den samme skjebnen led en thailandsk taxisjåfør under svømming i Najomtien i mai.

 

[ annonse ]

Sørkoreanere utsatt

Den største ulykken skjedde 18. april da 18 sørkoreanske turister ble skadet da to speedbåter kolliderte rett utenfor Koh Larn. Et av ofrene måtte amputere et ben.

(Thailands Tidende utgave 9/2013 – 1. november 2013)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge