[ annonse ]
1. april 2014

Stadig mer penger til barnehjem

Skrevet av 
[ annonse ]

Barnehjemmet Baan Jing Jai har fått tilsagn om ytterligere fem millioner baht i bidrag til nybygg. Det gjenstår nå kun fire millioner før bygget er finansiert.

 

Mange norske personer og organisasjoner har engasjert seg i barnehjemmet Baan Jing Jai i Pattaya. Planen er nå å bygge nye lokaler. Formann i byggekomiteen er Hans Konrad Nyvoll på Sjømannskirken. Han sier:

– Grunnarbeidene er utført og barnehjemmet vil etter planen stå ferdig allerede i desember. Det er pr i dag samlet inn 16 millioner baht, mens totalbudsjettet er på 25 millioner.

Nyvoll forteller at det er gitt et tilsagn om ytterligere 5 millioner baht i løpet av april måned fra hovedsponsoren. Dermed gjenstår det ca. 4 millioner baht som må fremskaffes på annen måte.

Det er de ansatte i rederiet Wallenius Wilhelmsen som via et eget fond samler inn penger til nybygget. Dette fondet, som er den klart største bidragsyteren i prosjektet, har forøvrig også sagt seg villige til å være med å støtte selve driften av hjemmet.

– Vi må heller ikke glemme alle enkeltpersoner som via kirkens aktiviteter støtter dette arbeidet med økonomiske midler, sier Nyvoll, som opplyser at ti prosent av all kollekt som blir gitt til kirken går videre til det barnehjemmet.

Barnehjemmet leier lokalene de bruker i dag. Denne leien blir betalt av Pattaya Sports Club. De nye lokalene blir bygget i Nong Plailai, som ligger ca. 30 minutter fra Pattaya sentrum.

[ annonser ]

Det er pr. i dag ca. 75 barn som bor på barnehjemmet. Aldersmessig finner du barn helt ned i 2-3 års alder og opp til de som går ut av videregående skole. I nybygget vil det være plass til totalt 100 barn.

(Thailands Tidende utgave 4/2014 – 1. april 2014)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)