1. april 2017

Leserinnlegg: Ingen adresserapportering

Skrevet av 

Jeg leser med forbauselse artikkelen vedrørende rapportering av adresse. Ditt ansvar å melde adresse» fra 1. februar, red. anm.). Jeg trodde det var nok at man påfører adressen på kortet man leverer ved ankomst Thailand, slik jeg alltid har gjort.

 

Jeg ankom mitt hus i Hua Hin på 30-dagers «Visa on arrival». Etter 3–4 dager var jeg innom Immigration i Hua Hin for å sjekke om jeg måtte søke 60 ekstra dager der eller om jeg kunne gjøre dette i Buriram, hvor min kone bor. Det var helt ok å søke om ekstra tid i Buriram, var svaret jeg fikk. Ingen spørsmål om adressemelding eller noe slikt.

 

Etter 14 dager hos min frue i Buriram dro vi til Immigration der og ba om 60 dager ekstra. Etter 20 minutter var papirene i orden og jeg ble da selvsagt registrert med adresse hos min bedre halvdel. Ingen bot eller klage på overskridelse av noen 24-timers regel. Alle jeg traff både i Hua Hin og Buriram var særdeles hyggelige mennesker.

 

Jeg har derfor ikke noe å klage over, men skjønner ingen ting av dette. Jeg trodde det var samme regler hvor enn du kom i Thai, men der må jeg nok endre mitt syn.

Mvh. Kurt-Eirik Dishington Johnsen

(© Thailands Tidende. Utgave 4/2017 – 1. april  2017)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge