Møter mannsterke opp i Vikingskipet. Møter mannsterke opp i Vikingskipet. Foto: Warner Music
21. september 2017

Carabao har landet – klart for fest

Skrevet av 

Lørdag entrer bandet Carabao scenen i Vikingskipet på Hamar. Det har gått rykter på Facebook om at konserten er utsolgt, men arrangør Aree Melby avkrefter ryktene og sier at det fortsatt er billetter å få til konserten.

 

Carabao har vært et av de mest populære bandene i Thailand i flere tiår. Onsdag landet de i Norge. De kommer fra en to uker lang turne i USA, og skal også innom flere andre land på verdensturneen. Arrangøren A.M. World Music AS melder om at det er et stort band som kommer, og de satser på godt driv fra scenen, som man er blitt vandt med fra dette bandet. Det thailandske bandet Malihuana står også på scenen lørdag.

– Vi har hentet 14 personer på flyplassen, og 8–9 av dem kommer til å stå på scenen når Carabao spiller. Vi åpner dørene klokken 12.00, og det blir en blanding av konserter og matfestival, melder arrangøren.

– Det blir også salg av thailandske klær, silkeprodukter og mye mer. Thaimassasje blir det også å få under festivalen, som har fått navnet «Thaimat & Music Festival».  

Billetter kan kjøpes ved inngangsdøren eller bestilles på forhånd. Det er lagt ut 5.000 billetter og prisen er 1.000 kroner. Mer informasjon her.

 

Carabao – lange tradisjoner

Carabao ble startet av universitetsstudenter i 1981. Navnet betyr «bøffel» på norsk, og ledes av Yuenyong «Aed Carabao» Opakul (63).

Bandet er kjent for sine sanger om livet (Phleng Phuea Chiwit) – en musikkstil som ble populær i 1970-tallets Thailand hvor protestsanger var i vinden på grunn av politisk omveltning. Musikkstilen beskrives som blanding av folkemusikk, thaimusikk, vestlig rock og countrymusikk.

[ annonse ]

Slik låter det når Aed Carabao trekker på seg gitaren og spiller opp.

(© Thailands Tidende 21. september 2017)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge