1. oktober 2017

Suksess i Haugesund

Skrevet av 

Atlas helse og velvære i Haugesund har hatt 2.485 kunder i massasjesalongen siden åpningen for ti år siden. De som kan regne litt, finner da ut at det blir snaut én kunde pr dag. Men de har regnet feil, fordi blant de 2.485 er det mange faste kunder som kommer igjen og igjen.

Salongen bytter i disse dager navn – fra Wattaya thaimassasje – og flytter til større lokaler på hele 240 kvadratmeter med fem behandlingsrom.

Eierne er mor og datter – Wattana Chanklad (57) og Wannipa Wipatothai (32). Datteren skal nå ha mammapermisjon, men familien blir fortsatt representert. Det er nemlig slik at hennes samboer, Vegard Skogan Færås, trer inn som første mannlige ansatt, i tillegg til de sju kvinnene som jobber der. 

Færås skal jobbe som kostveileder og trener på det nye treningsrommet som kommer i tillegg til massasjebenker og utstyr for fotpleie.

Wannipa opplyser til Haugesunds Avis at mye av arbeidet er gjort på dugnad av venner og bekjente, og at investeringen kun har dreid seg om ca. 200.000 kroner.

(© Thailands Tidende. Utgave 10/2017 – 1. oktober 2017)

Lik Thailands Tidende og få varsel om nye artikler:

Les også

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang til denne utgaven. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Bil kjøpes
( / Ønskes kjøpt)

Bil kjøpes

Kjempetilbud Jomtien
( / Leilighet selges)

Kjempetilbud Jomtien

Toyota Hilux Vigo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Vigo

Thailand i Norge