[ annonse ]
Ingeborg Fallet Kristensen (i midten) med to av dommerne, Laksasubha Kridakon (tv.) og Donna Campbell. Ingeborg Fallet Kristensen (i midten) med to av dommerne, Laksasubha Kridakon (tv.) og Donna Campbell. Faksimile: Brand TD
1. mai 2024

Utmerkelse for Krabi Spesialisten: – Viktig med priser for kvinner!

Skrevet av 
[ annonse ]

Norsk entreprenør Ingeborg Fallet Kristensen har mottatt en reiselivspris for kvinner. Hun sier at dette kan inspirere andre kvinner til å forfølge lederroller, og gir dem ulike rollemodeller.

 

Ingeborg Fallet Kristensen, som startet Krabi Spesialisten i 2003, mottok lørdag en utmerkelse for kvinnelige bedriftsledere i reisenæringen i Asia, kalt «Judges Choice Award for Inspiring Women in Travel».

 

Arrangørene hadde opprinnelig nominert henne til «Inspirational Entrepreneur Award,», men bestemte seg etter intervju med henne å gi henne en spesiell utmerkelse.

 

Dette sa arrangørene om den norske entreprenøren:

 

«Med over to tiår med erfaring i spissen for Krabi Spesialisten, har Ingeborg vist enestående lederskap, innovasjon og dedikasjon. Fra banebrytende unike reiseopplevelser til orkestrering av minneverdige destinasjonsbryllup og -arrangementer, hennes bidrag har fremmet bransjen betydelig.»

[ annonser ]

 

Arrangøren var «Brand TD by Travel Daily Media”, som ifølge deres webside er en «global B2B engagement platform for the travel and hospitality industries», og har operert siden 2006.

 

Thailands Tidende rapporterte om Fallet Kristensen i 2011, da hun allerede hadde holdt på i åtte år og arrangert ca. 400 bryllup:

 

LES. «Dronningen av Ao Nang» arrangerer drømmebryllupene i Krabi (3. mai 2011)

 

Vi spurte Fallet Kristensen:

 

– Hvorfor kreves det en egen pris for kvinner? Ifølge en nylig publisert artikkel i Thailands Tidende er allerede hele 41 prosent av ledere i Thailand kvinner.

 

– Å lage priser spesielt for kvinnelige ledere tjener flere viktige formål, som anerkjennelse og synlighet. Women's Awards setter søkelyset på prestasjoner, og tilbyr forsinket anerkjennelse og synlighet.

 

LES: Studie: Thailand har flere kvinnelige ledere enn Sverige og Norge (19. mars 2024)

 

Hun legger til:

 

– De inspirerer andre kvinner til å forfølge lederroller, og gir dem ulike rollemodeller. Disse prisene utfordrer skjevheter og stereotypier, og bidrar til likestilling i lederskap.

 

Nettverk er et viktig poeng for Fallet Kristensen:

 

– Prisen fremmer støttende fellesskap, og tilbyr nettverksmuligheter og mentorskap. Kvinnepriser fremmer mangfoldsinitiativer, og viser verdien av inkluderende lederskap for suksess.

 

Krabi Spesialisten, lokalisert i Ao Nang, er et tur- og reiseselskap. Søsterselskapet Wedding in Thailand fokuserer spesielt på brylluper.

 

– Er det i hovedsak nordmenn som er kunder hos Krabi Spesialisten?

 

– Våre kunder kommer hovedsakelig fra Danmark, Tyskland, England, Spania, Frankrike, øvrige Skandinavia og USA, men vi har også kunder fra mange andre land. Når det gjelder bryllup, er det primært kunder fra Skandinavia som benytter våre tjenester men de siste årene også fra andre land.

 

Hun opplyser at de i høysesongen organiserer mellom 4500 og 5000 transporter i måneden, og spesialiteten er kombinerte land- og sjøtransporter.

 

Covid-19 var tøff for firmaet:

 

– Covid-19 pandemien har virkelig satt oss på prøve, og vi har måttet jobbe ekstra hardt i flere år for å kompensere for skadene den påførte oss.

 

(© Thailands Tidende. 30. april 2024)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)