24. september 2017

Stor stemning på Carabao-konserten

Skrevet av 

En av deltakerne, Oilza (29) fra Kristiansand, forteller om stor stemning i Vikingskipet i går. Vi viser en video, men beklager dårlig billedkvalitet. 

 

Hadde en 63 år gammel norsk artist holdt konsert, hadde nok de fleste blant publikum vært godt voksne. Der var ikke tilfelle da Aed Carabao skrudde forsterkeren på 11 og fylte Vikingskipet på Hamar med sin særegne thai-folk-rock-country-musikk. Nesten alle generasjoner med thaier i Norge var representert. Oilza (29) fra Kristiansand var langt fra den yngste. 

– Dette var veldig moro. Jeg kom tidlig med flyet fra Kristiansand for å rekke å hjelpe en venninne med å selge mat. Det var en veldig fin konsert, og god mat og glade mennesker, sier Oilza, som har filmet videoklippene i denne saken.

– Hvorfor tror du det kommer mange unge for å høre på en «gammel» artist som Carabao?

– Jeg er vokst opp med Carabao og liker musikken. Han er en som thaier i alle aldre liker. Det er bra musikk, og i tillegg så liker vi som kom hit å være sosiale med andre thaier. 

Arrangøren A.M. World Music AS meldte før konserten at det var solgt ca. 500 billetter. Det så ut til å stemme, i følge publikummere som var på konserten lørdag. Vikingskipet hadde plass til 5000, så det var langt fra fullt hus, men de som var der holdt stemningen på topp.

 

[ annonse ]

Fikk møte Carabao

Carabao

– Fikk du møtt ham?

– Ja, vi bodde tilfeldigvis på samme hotell. Jeg fikk tatt bilder med ham der. Så fikk vi også møtt ham litt i Vikingskipet. Det var morsomt, men det var så mange som ville ta bilder med ham at det ble ikke tid til å snakke med ham. 

– Hvor vanlig er det at du ser de store thailandske artistene som kommer til Norge? 

– Ikke så ofte, for som regel må jeg da reise til Stavanger eller Oslo. Dessverre rakk jeg ikke konsert med en annen stjerne som heter Vit, som skulle spille på Thai Smileclub.

Oilza sier at hun møtte mange venner på Hamar, også facebookvenner hun tidligere kun hadde sett bilder av.

Carabao er nå på vei til Tyskland, hvor neste konsert er. Før han kom til Norge hadde han turnert i to uker i USA, slik Thailands Tidende rapporterte i vår forhåndsomtale av konserten.

Vi har også et lite videoopptak av det thailandske bandet som spilte før Carabao, kalt Malihuana:

(© Thailands Tidende 24. september 2017)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge