[ annonse ]
1. mars 2017

Blue Lagoon utvider, satser på rock

Skrevet av 
[ annonse ]

19. februar var det åpningsfest for et utvidet Blue Lagoon og full rulle med musikk inspirert av Pink Floyd og andre. Roar Sørensen fikk også besøk av rockelegende Ron Thal.

 

Roar Sørensen (53) trår til igjen med stor optimisme på nye Blue Lagoon. Han har kjøpt naboeiendommen og lover at det skal bli 250 sitteplasser og 30 rom/leiligheter, spa og tyrkisk bad. Han lover også god mat til restauranten med nye kokker ansatt. Det er likevel musikken som skal være det store trekkplasteret:

–  Dette stedet kommer til å bli et musikkens Mekka, sier han. 

19. februar var det full rulle med Rock n’ Roll inspirert fra Pink Floyd og andre med gruppene The Elements, The Estellar og selveste godbiten Ron «Bumblefoot» Thal med sin gruppe, som rev høyt i høyttalerne. Ron Thal er mest kjent som medlem i  Guns N’ Roses der han spilte i 8 år med sin ekstreme sologitar. Nå har han altså startet for seg selv med egen gruppe.

Denne søndagen var det ifølge Sørensen omlag 300 gjester innom. Vi så mang en fot trippe opp og ned og applausen var det ikke noe å si på. – Vi er her på grunn av musikken, opplyste en av gjestene med et stort smil.

Fremover blir det husorkestre å høre på onsdager, fredager og søndager. Det er snakk om henholdsvis The Elements, Shape Shifters og Helmut & Friends.

– Jeg har jobbet med å få dette stedet i over 6 år, sier en glad Sørensen. – Jeg har investert mye for å få til dette. Jeg vet jeg kommer til å  lykkes.

[ annonser ]

Arrangementet 19. februar gikk i samarbeid med veldedighetsprosjektet Jesters Care for Kids, som samler inn penger til thailandske barnehjem.

 

På TV nok en gang

I midten av januar kunne man se Roar Sørensen på tv, nærmere bestemt i programmet Insider på kanalene Fem og Max. Produsenten Novemberfilm hadde vært rundt i Pattaya – med en avstikker til Buriram – for å sjekke barbransjens mørkere sider. Sørensen stilte villig opp og forklarte sin situasjon. Han hadde ingen ting å skjule.

Det var ikke første gang Sørensen ble intervjuet av gjengen bak Insider. Forrige gang gikk det ikke like bra. Det var da Novemberfilm i 2010 produserte dokumentaren «Pattaya for mine føtter» for TV2 – som trodde filmen var godkjent av intervjuobjektene. Sørensen sverget på at så ikke var tilfelle, og truet med å gå til rettssak. Han fikk kjeft av andre nordmenn i Pattaya for å ha gitt det norske miljøet et dårlig rykte, men skyldte altså på Novemberfilm. Thailands Tidende dekket saken våren 2010.

------------------------------------------

 

12 år med The Blue Lagoon

- Roar Sørensen åpner The Blue Lagoon gogo-bar i Center Condo, South Pattaya Road

- Bar og gogo-bar flytter til Best Friend barområde på Beach Road

- Roar Sørensen kjøper eiendom og åpner bar og guesthouse i The Village på Third Road

- Utvider med større bar, hotell, spa og restaurant

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2017 – 1. mars 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)