[ annonse ]
1. mars 2018

Bruker mest tid på nett

Skrevet av 
[ annonse ]

Thaier bruker i snitt 9,38 timer på internett hver dag. Dette er mest i hele verden, i henhold til en undersøkelse kalt «Digital 2018». Etter Thailand kommer Filippinene (9,29), Brasil (9.14), Indonesia (8.51) og Sør-Afrika (8.32). 

Thaier er også de som bruker mest tid på internett via mobilen, 4,56 timer pr dag.

På verdensbasis er det 39 prosent av alle mennesker (barn unntatt) som er å finne på sosiale medier. Thailand er her nummer åtte med 67 prosent av alle thaier på sosiale medier, i hovedsak Facebook. De som leder på dette området er UAE (92%), foran Sør-Korea (84%) og Taiwan (76%).

Thaier står med sine 48 millioner Facebook-brukere for litt over to prosent av alle kontoer på Facebook. Bangkok er den byen i verden med fleste slike kontoer, nærmere bestemt 22 millioner, eller ca. én prosent av alle aktive Facebook-kontoer. 

I noen land, som USA og Canada, minker antall Facebook-brukere, men ikke i Thailand, ifølge en gjennomgang av Bangkok Post.

På Instagram ligger også folk i Bangkok godt over verdensgjennomsnittet, med 19 prosent av befolkningen aktive, mot et snitt på 11 prosent. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2018 – 1. mars 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)