[ annonse ]
1. juli 2018

Ut mot underreguleringen

Skrevet av 
[ annonse ]

Interesseorganisasjonen for nordmenn i Thailand, Khon Norway, vil fremover jobbe for å få fjernet underreguleringen på 0,75 prosent for norske pensjoner. De var som mange andre ikke fornøyd med vårens trygdeoppgjør.

Medlem i foreningen Terje Sørensen stilte følgende spørsmål til styret i Khon Norway: «Hvorfor engasjerer ikke foreningen seg i at pensjonister blir underregulert ved lønnsoppgjørene slik at vi har tapt 14.000 kroner (250.000 er utgangspunktet) i løpet av en treårs periode med borgerlig regjering».

Leder i Khon Norway Steinar Nodland svarer at Khon Norways holdning har blitt behandlet tidligere, og går ut på at reduksjonen på 0,75 prosent må fjernes.

Han sier videre at styret vil sette underreguleringen på sakslisten til høsten:

– Vi bør bruke litt tid på å finne ut hvordan vi kan gå frem på en mest mulig fruktbar måte. Vi bør sjekke ut hvordan vi kan få til et samarbeid med andre, siden dette er en sak som gjelder alle pensjonister uansett bosted.

Om den politiske skylden sier han:

– Både Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti fastsatte fradraget på 0,75 prosent da de hadde flertall i Stortinget. At disse partiene, som i dag er i mindretall, sysler med forslag som i aktuelle situasjoner kan gi enda større reduksjoner, vil ikke få støtte fra Khon Norway. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 7/2018 – 1. juli 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)