[ annonse ]
Lederartikkel: TT kun på nett?
1. januar 2019

Lederartikkel: TT kun på nett?

Skrevet av 
[ annonse ]

Vi vil si fra om at det snart kan bli slutt på å trykke og distribuere Thailands Tidende i papir. Det har vært en nedgang i omsetningen av annonser, slik hele bransjen har opplevd. Vi er avhengig av å få inn nye annonsører for å kunne fortsette å utgi en papirutgave.

 

Dette er kjedelig for oss, selvsagt, men kanskje enda kjedeligere for mange av leserne, som er blitt vant til vårt format å presentere nyheter og reportasjer på. For oss skribenter spiller det egentlig ikke så stor rolle om artiklene kommer på papir/e-avis eller på web. Hovedpoenget er at vi får publisert ting vi mener er viktig å få frem.

 

Men journalistikk på web er heller ikke gratis. Den må finansieres, og da vil vi på det sterkeste oppfordre dere om å gjøre følgende: Gå inn på vår facebookside og klikke på «Følg», og deretter «Se først i nyhetsoppdateringen». Likeledes er det viktig at dere liker og deler artikler og annonser (merket «annonsørinnhold») som vi legger ut på Facebook. Det er slik man finansierer journalistikk på nettet, ved å dokumentere overfor annonsørene at man når ut til en haug med lesere.

 

Det er en ting til vi må informere om: Firmaet som utgir Thailands Tidende begynner nå med å formidle leiligheter til leie. Kutymen krever at vi sier fra om dette, for det skal være full åpenhet rundt eierskap i media. Vi forsikrer om at det ikke blir noen kobling mellom de to aktivitetene. Foranledningen til utleievirksomheten var at en langvarig annonsekunde ønsket å trekke seg tilbake og tilbringe mer tid i Norge, og lurte på om vi kunne ta over virksomheten. Det kunne vi nesten ikke si nei til. Navnet blir TT Rentals, som gjør jobben på vegne av Giganett.

Dag A. Ekeberg

[ annonser ]


Dag A. Ekeberg, redaktør (flere lederartikler)

(© Thailands Tidende. Utgave 01/2019 – 1. januar 2019)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)