[ annonse ]
Det omtalte kjøleskapet Det omtalte kjøleskapet Foto: Privat
2. august 2020

Leserinnlegg: Problemer med kjøleskap – lite hjelp fra Samsung

Skrevet av 
[ annonse ]

Mitt fem år gamle kombiskap (kjøl/frys) fra Samsung stoppet plutselig å virke. Skapet var dyrt i innkjøp og var omtrent som nytt, så jeg ville ikke kaste det.

 

Skapet ble kjøpt hos Power Buy i Bangkok. Jeg ringte Power Buy og ba om telefonnummeret til Samsungs serviceselskap i Bangkok. Det hadde de ikke, men jeg fikk nummeret til Samsungs hovedkontor i Bangkok.

 

Der snakket de kun thai, men ved hjelp av en thaivenn kom jeg omsider frem til Samsungs serviceselskap for hvitevarer, EDS – Electronics Data Source & Supply. Omsider kom de for å se på kombiskapet. Det viste seg at kompressoren var defekt. Denne ble byttet mot betaling.

 

Garantien på fem år var akkurat gått ut. I dag ser jeg at nye skap har 10 års garanti på kompressor.

 

Etter noen dager stoppet skapet å virke og EDS ble kontaktet igjen. Etter tre nye forsøk av EDS til å få skapet til å virke, svarte de ikke lengre på mine henvendelser.

[ annonser ]

 

Jeg ba da min thaivenn undersøke på nettet om det fantes private reparasjonsfirmaer i Bangkok. Omsider fant vi et firma. Dette lille reparasjonsfirmaet ga en fast pris med tre måneders garanti og lovet å få skapet i gang igjen. Det tok tre besøk og to uker. Men skapet virker nå fortsatt!

 

Det hevdes at Samsungs servicetilbud rundt omkring i verden er basert på landets forbrukerlovgivning. Det kan kanskje stemme når det gjelder Thailand.

 

Mvh. Kjell-Olav Pettersen

(Thailands Tidende. 2. august 2020)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)