[ annonse ]
20. mars 2021

Karantenevideo fra nordmann som ventet over ett år på å treffe forloveden

Skrevet av 
[ annonse ]

 

Vegard Werner har nettopp sluppet ut fra karantenen. Han benyttet tiden i «fangenskap» til å lage en video med tips for andre som kommer i samme situasjon. Nå kan han endelig gifte seg med forloveden.

 

«Tenk positivt. Sørg for at du har noe å gjøre, enten det er studier, lese bøker, Netflix, spill eller snakke med venner og familie. Hold deg oppdatert på nyheter og nyt maten.»

 

Dette er måten Vegard Werner summerer opp karantenetiden på. En utfyllende versjon, med både informative og morsomme innslag kan sees på videoen med link over.

 

– Årsaken til mitt besøk i Thailand  nå er å besøke kjæresten min, som jeg ikke har truffet på 1 år og 3 måneder. I morgen reiser vi innom ambassaden for å melde om at vi gifter oss, forteller han.

[ annonser ]

 

Planen videre er å reise rundt, første stopp blir noen dager på et større hotell i Pattaya.

 

Werner kan jobbe seks uker med «fjernkontor» fra arbeidsgiveren Gill Gruppen, nå får han altså nyte godt av ca. en måned sammen med forloveden før returen 19. april.

 

– Kjæresten Pisuttiwaree og jeg forsøkte å få å visum til Norge i april i fjor, det gikk jo ikke grunnet Cov-19 situasjonen og usikkerhet rundt returflights.

 

Han forteller videre:

 

– Vi anket det og fikk nok et «nei» i juli. Så da fant vi ut jeg gjør et forsøk på å komme meg til Thailand nå i mars, og det har nå omsider lykkes. Jeg har retur til Norge igjen 19. april, så vi får godt med tid sammen, men det er jo klart at det å reise hjem til Norge enda engang uten henne vil bli tøft for oss begge.

 

Planen er altså nå å få Pisuttiwaree til Norge:

 

– Vi starter prosessen igjen med å få henne til Norge med meg etter at vi har giftet oss. Hun har en sønn på 12 år som også skal være med.

 

Thailands Tidende

Endelig gjenforenet etter over ett år. (Foto: Privat)

 

Werner jobber som produktsjef i Gill Gruppen på Skytta rett nord for Oslo, hvor de driver med bilimport av merkene Subaru, Ssangyong, LEVC, MG, Seres og DFSK.

 

Det er ikke lett for arbeidstakere i Norge å få lange nok ferier til å takle et karanteneopphold. Slik Thailands Tidende nylig meldte vil myndighetene droppe karanteneordningen fra 1. oktober, og også komme med reduksjoner i tiden fra og med 1. april:

 

LES: Slutt på karantenen 1. oktober, reduksjon fra 1. april (19. mars)

 

(© Thailands Tidende. 20. mars 2021)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)