[ annonse ]
Faksimile fra websiden til sykehuset. Faksimile fra websiden til sykehuset.
24. august 2021

Utlendinger ned til 40 år får vaksinetilbud i Pattaya

Skrevet av 
[ annonse ]

Mens andre sykehus tilbyr vaksinedoser for de over 60 år, har Bangkok Pattaya Hospital nå satt grensen til 40 år.

 

Sykehuset har noe de kaller en spørreundersøkelse, hvor utlendinger kan registrere seg for vaksinering. Det står at dette gjøres i første omgang for å finne antall vaksiner det er behov for.

 

Vi fikk imidlertid time allerede dagen etter, da vi registrerte oss. Nærmere bestemt en vaksinetime i morgen 25. august etter registrering på morgenen i dag, 24. august.

 

Det er mulig å velge hva slags vaksiner du ønsker. Du kan sette deg på liste for to doser Pfizer eller to doser AstraZeneca. Det er også mulig å velge kombinasjonene Sinovac + Pfizer og Sinovac + AstraZeneca

 

Det er mulig å huke av for flere av disse fire alternativene, for å være sikrere på at det ikke er gått tomt for vaksinen man velger.  

[ annonser ]

 

Det linkes også til Bangkok Pattaya Hospital fra Thailandintervac.com, som er stedet utlendinger er bedt om å registrere seg for gratis vaksinering. Der står det fortsatt at aldersgrensen er 60 år, men unntaket er altså Pattaya.

 

Vaksineringen av utlendinger i Pattaya har holdt på en stund, og den skjer i kjøpesenteret Central Beach. Inntil 20. august var vaksinedosene forbeholdt de over 60 samt de med sju underliggende sykdommer. Gravide har også hatt rettigheten. Nå er altså alle over 40 år inkludert.

 

Denne runden med registrering avsluttes 27. august, melder sykehuset.

 

Vi har spurt sykehuset om hvordan responsen har vært, og hva som er årsaken til at grensen nå er nede i 40 år. Vi oppdaterer artikkelen når vi får svar.

(© Thailands Tidende. 24. august 2021)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)