RASKE ENDRINGER: Utviklingen i antall kunder for mobilselskapene Dtac og True Move fra første til tredje kvartal i år. (Kilde: Selskapenes kvartalsrapporter) RASKE ENDRINGER: Utviklingen i antall kunder for mobilselskapene Dtac og True Move fra første til tredje kvartal i år. (Kilde: Selskapenes kvartalsrapporter)
1. desember 2016

Dtac kan tape andreplassen

Skrevet av 

Hvis trenden for Telenor-eide Dtac og konkurrenten True Move fortsetter, vil Dtac i løpet av februar måned ikke lenger være nest største mobilfirma i Thailand. True Move har økt kundebasen med over 2,2 millioner kunder de siste to kvartalene, mens Dtac i samme periode har fått 650.000 færre kunder.

Landets største mobilfirma, AIS, har på de seks månedene fått 900.000 nye kunder, og ligger nå på totalt 39,9 millioner kunder. Dtac og True Move har henholdsvis 24,8 millioner og 22,6 millioner kunder.

True Move har hatt en jevn og sterk økning, mens Dtac på sin side har klart å bremse nedgangen fra det dårlige 2. kvartalet i år, hvor de tapte 524.000 kunder. Noe av den nedgangen må tilskrives striden om Dhammakaya-tempelet, hvor den thailandske partneren til Telenor var aktivt engasjert , slik Thailands Tidende rapporterte 1. oktober.

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2016 – 1. desember 2016)

Lik Thailands Tidende og få varsel om nye artikler:

Les også

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang til denne utgaven. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Langtidsutleie av bil
( / Tjenester)

Langtidsutleie av bil

Bil kjøpes
( / Ønskes kjøpt)

Bil kjøpes

Kjempetilbud Jomtien
( / Leilighet selges)

Kjempetilbud Jomtien

Thailand i Norge