[ annonse ]
21. februar 2009

'Lille Trondhjem'-brannen skyldtes dårlig el-system

Skrevet av 
[ annonse ]
- Brannen startet kl. 08.30 den 6. januar. Vi var heldigvis til stede og fikk slokket den selv, sier Tor Melkstavik, men ikke før flammene hadde fått gjort skade for 200.000 baht i biblioteket i tredje etasje i den norske restauranten. Brannstasjonen i Bangsare ligger kun et par stenkast unna, men brannen var allerede slokket da brannvesenet ankom. Melkstavik hadde brannslukningsapparatet rede.

- Brannen startet i det elektriske anlegget. Hele dette anlegget var nytt, men det var en dårlig jobb entreprenøren hadde gjort, sier trønderen. Han forteller at den thailandske entreprenøren stakk av da han ble tatt med innom for en visning av brannskadene.

Melkstavik har etter brannen fått gjort om det elektriske anlegget i hele huset, til ytterligere kostnad. Lille Trondhjem var uten forsikring da brannen inntraff. Det var tatt kontakt med en agent for å kjøpe forsikring, men pga. treg saksbehandling var forsikringen ennå ikke trådt i kraft.

Restauranten var for øvrig kun stengt i en dag etter brannen. Melkstavik kan fortelle om god pågang av kunder av mange ulike nasjonaliteter i den stadig voksende fiskelandsbyen et par mil sør for Pattaya.

- Vi har nå seks brannslukningsapparater, samt røyk- og brannvarslere, avslutter Melkstavik, som ikke tar noen sjanser lenger. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 4/2009 - 21. februar 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)